Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Stehlík sa na Čechov nabudil haluškami

Slovenskí hokejisti po dvoch prehrách s Kanadou a USA absolvovali prvý tréning pred súbojom s Českom, no len v oklieštenom zložení. Na ľad totiž vykorčuľovalo iba 11 hráčov a dvaja brankári. Šiesti sa pripravovali v posilňovni a ďalšie sexteto zostalo v hoteli. Priamo z Moskvy od redaktora Pravda.sk.

04.05.2007 13:04
debata

„Po tých nezdaroch sme viac pokornejší a budeme sa snažiť odčiniť zaváhania. Uvedomujeme si dôležitosť zápasu a rozhodne chceme vyhrať. Ak na nás vyrukujú s obrannou taktikou, tak im to vrátime aj my a bude z toho betón,“ prezradil so smiechom obranca pražskej Sparty Richard Stehlík, ktorý sa na dôležitý zápas povzbudil aj tradičným slovenským jedlom. „Boli sme v Slovenskom dome. Dal som si šošovicovú polievku, bryndzové halušky a neskôr ešte rezeň so zemiakovým šalátom.“

Rodák zo Skalice trénoval v modrom drese spoločne s Milanom Jurčinom a útočníkmi Andrejom Podkonickým, Radovanom Somíkom a Tiborom Melichárkom. Ďalšia päťka Martin Štrbák, Tomáš Harant (obrana), Tomáš Surový, Miroslav Kováčik a Ivan Čiernik mali na sebe biele dresy. Jedenástym hráčom v poli bol Dominik Graňák, ktorý je posledným nezapísaným hráčom na slovenskej súpiske v Moskve.

Zverenci trénera Júliusa Šuplera sa najskôr pobavili pri zápase s tenisovou loptičkou, a neskôr sa už venovali trénovaniu klasických herných situácií v ofenzíve a defenzíve. V bránke sa striedalo duo mladíkov Branislav Konrád – Jaroslav Halák. Tretí gólman Karol Križan zostal spoločne s päticou Pavol Demitra, Richard Kapuš, Marek Uram, Roman Kukumberg a Tomáš Starosta oddychovať na izbe. Kvinteto hráčov z NHL Zdeno Chára, Miroslav Šatan, Branko Radivojevič, Marián Hossa, Marián Gáborík doplnené o obrancu nemeckého Frankurtu Petra Podhradského sa pripravovalo dvíhaním činiek v posilňovni. 

debata chyba