Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Trenčín našiel náhradu za Radosu. Prichádza bývalý slovenský reprezentant

HK Dukla Trenčín oznámil meno nového predsedu predstavenstva klubu, ktorý preberie miesto po končiacom Milošovi Radosovi.

15.02.2024 12:03
rados Foto: ,
Radosa na začiatku januára oznámil, že na čele klubu končí.
debata (7)

Klubu bude šéfovať Richard Pavlikovský. Dlhoročný slovenský reprezentant bol do funkcie zvolený na mimoriadnom valnom zhromaždení.

Klub na svojich oficiálnych stránkach taktiež informoval, že za členov predstavenstva zvolili aj Tomáša Liptáka a Tomáša Troligu, ktorý doposiaľ pôsobil ako člen dozornej rady.

Doterajší šéf extraligového klubu HK Radosa skončil vo svojej funkcii 10. januára 2024. Pôvodne sa plánoval rozlúčiť s klubom až po sezóne 2023/2024, no napokon sa k tomuto kroku odhodlal už skôr.

SR šport Hokej APHK TEL TK VV SZĽH BAX Čítajte viac Radosa odchádza z postu šéfa trenčianskej Dukly: Moje názory môžu byť považované za kontroverzné

Ako dôvody svojho konca, ktoré na začiatku roka 2024 zverejnil v liste na sociálnej sieti, uvádzal odlišný pohľad na fungovanie klubu po športovej aj „manažérskej stránke“, aký majú niektorí funkcionári.

Nepáčilo sa mu ani nastavenie „čelných predstaviteľov športu na Slovensku. menovite vedenia SOV, vedenia SZĽH, ale aj predstaviteľov niektorých klubov a športových zväzov".

„Nemôžem naďalej počúvať nezmysly o apolitickosti športu a vzápätí sledovať vyzývavé fotenie sa na stretnutiach týchto ľudí s politickými predstaviteľmi, ktorí verejne prezentujú náklonnosť k Putinovmu okupantskému režimu, vraždiaceho nevinných ľudí, vrátane detí,“ tvrdil Radosa v liste.

radosa, šatan Čítajte viac Majetok zarobil v Amerike, podporuje opačnú stranu. Radosa sa obul do Šatana, Hudáčka, neobišiel ani Fica

Neskôr sa dostal do sporu so šéfom slovenského hokeja Miroslavom Šatanom, ktorému vyčítal jeho nejednoznačný postoj k prípadnej účasti hráčov v KHL na svetovom šampionáte.

Kritizoval aj Júliusa Hudáčka, ktorý počas minulej sezóny chytal v KHL, čo ho po nátlaku českých fanúšikov pripravilo o angažmán v Kladne.

„Tých hráčov, ktorí prišli do KHL v prvej vlne, vnímam ako chamtivých a bezcharakterných. To, čo však predvádzal brankár Július Hudáček, hraničí s propagandou,“ povedal vtedy Radosa ku známej kauze slovenského brankára, ktorý momentálne pôsobí v nemeckej DEL.

Najväčší hokejový štadión sveta je v Petrohrade Fotogaléria - 36 fotiek Všetky fotky
O dva týždne koniec. Viacerí hokejisti v Rusku...
7 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #Július Hudáček #Miroslav Šatan #HK Dukla Trenčín #Miloš Radosa