Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Výmena trénera nepomohla, začala čistka v kádri. Zvolen sa rozlúčil s kanadským útočníkom

Kanadský hokejový útočník Chris Langkow a klub HKM Zvolen sa dohodli na ukončení spolupráce.

09.01.2024 18:16
SR Hokej Extraliga Muži 34. kolo Nitra Zvolen NRX Foto:
HKM Zvolen po prehre s Nitrou vypadol z prvej šestky.
debata

V prebiehajúcej sezóne odohral 34-ročný krídelník 34 stretnutí, v ktorých nazbieral 17 kanadských bodov za šesť gólov a 11 asistencií. Extraligový klub informoval o zmene v kádri na svojej oficiálnej webstránke.

Pre Langkowa išlo o druhú sezónu v drese HKM Zvolen. V slovenskej extralige už nastupoval aj za MAC Budapešť a Nové Zámky.

Jeho odchod je reakcia na pokračujúce nevýrazné výkony zvolenského tímu, ktorý po nedeľňajšej prehre v Nitre 1:5 vypadol z prvej šestky tabuľky.

SR Hokej Extraliga 20. kolo BBX Čítajte viac Sľubná posila pre Zvolen. Získali útočníka z KHL, ktorý štartoval na MS i olympiáde

"Viac než dvojmesačné trápenie extraligového Zvolena pokračuje. Od prvého zápasu v novembri až po nedeľňajší duel v Nitre odohrali ‚rytieri‘ 19 stretnutí s bilanciou 5 víťazstiev, 14 prehier a nelichotivým skóre 53:70.

Akceptovanie rezignácie a dohoda o ukončení pôsobenia s trénermi Petrom Oremusom a Andrejom Kmečom v polovici decembra nepriniesli želaný efekt, a tak ďalším logickým krokom bol zásah do hráčskeho kolektívu.

Výsledkom udalostí bol príchod Lotyša Jelisejevsa, naopak, dnes (utorok) došlo k dohode o ukončení kontraktu s kanadským útočníkom Chrisom Langkowom," uviedol klub na svojom webe.

Priateľka Filipa Mešára Jocelyn Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Slovenský hokejista Filip Mešár si po návrate z...
debata chyba
Viac na túto tému: #kríza #tréner #extraliga #HKM Zvolen #Chris Langkow