Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan a Košice musia riešiť zranenia v ofenzíve. Jeden z útočníkov si v tejto sezóne už nezahrá

Slovenský hokejista Jakub Minárik sa zranil v nedeľňajšom zápase 19. kola Tipos extraligy proti Banskej Bystrici a nepomôže tímu Slovana minimálne dva mesiace.

20.11.2023 17:44
SR hokej TEL 18. kolo Košice Slovan Bratislava KEX Foto: ,
Antonín Bartoš (Košice) a brankár Slovana Jared Coreau,
debata

Dvadsaťtriročný útočník po súboji utrpel zranenie v hornej časti tela. Podľa oficiálnej stránky klubu ešte absolvuje vyšetrenie magnetickou rezonanciou.

Minárik nastúpil v tejto sezóne na všetkých 19 duelov a získal 11 bodov (6+5). Do Slovana prestúpil pred začiatkom ročníka 2022/23 z Dukly Trenčín.

Slovensko reprezentoval aj na tohtoročnom Nemeckom pohári, kde si pripísal jednu asistenciu a pomohol tímu k druhému miestu na turnaji.

400478463 827772326016071 5075004059542738372 n Čítajte viac Veľká strata pre Liptákov aj pre súťaž. Najproduktívnejšieho hráča extraligy vyhnali z NHL, mieri do Ruska

Košiciam bude chýbať do konca tejto sezóny Tomáš Zigo. Tridsaťjedenročný útočník musel absolvovať operáciu pravého a v decembri ho čaká aj operačný zákrok ľavého bedra.

Zigo prestúpil do tímu úradujúceho slovenského majstra počas leta. Odohral päť zápasov, ale nepripísal si bod. V predošlých štyroch sezónach pôsobil v Slovane Bratislava.

„Tomášovi sa budeme snažiť čo najviac pomôcť v jeho rekonvalescencii a prajeme mu skoré a úplné uzdravenie,“ uviedol klub podľa oficiálnej webstránky.

Spišská Nová Ves Čítajte viac Spišiaci majú ďalší skalp, Slovan ukončil sériu prehier. Nitriansky uragán si odnieslo Humenné

Košičanom patrí po devätnástich kolách Tipos extraligy priebežné druhé miesto v tabuľke. Lídrom sú o skóre hráči Spišskej Novej Vsi.

debata chyba
Viac na túto tému: #slovan #Košice #Tomáš Zigo #Jakub Minárik