Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nahradí Pardavého česká legenda alebo otec hviezdneho kanoniera z NHL? Vedenie Slovana lanári zaujímavé mená

Vysoké prehry v úvode sezóny a nevýrazný herný prejav nenechali vedenie hokejového Slovana chladnými. Na pozícii trénera skončil Ján Pardavý. Odvolaný bol aj športový riaditeľ Oto Haščák a káder opustil Kanaďan Matt Murphy. V kuloároch sa už objavujú prvé mená kandidátov na post trénera.

27.09.2023 21:56
6 ružička old Foto:
Vladimír Růžička.
debata

So Slovanom sa najviac spája meno českej legendy Vladimíra Růžičku, ktorý bol údajne v kontakte s „belasími“ po ich odchode z KHL. V súčasnosti trénuje Ústí nad Labem v druhej najvyššej českej lige.

„Nehnevajte sa, momentálne nebudem nič komentovať,“ reagoval Růžička pre český web iSport, ktorý uvádza, že sa obe strany majú stretnúť na rokovaní vo štvrtok.

Ďalším kandidátom má byť nemecký tréner s českými koreňmi Peter Draisaitl, ktorý v minulosti viedol HC Košice či Bratislava Capitals.

Video

Jeho syn Leon žiari v NHL. V drese Edmontonu pokoril posledné dve sezóny 50-gólovú hranicu a patrí medzi najlepších kanonierov zámorskej profiligy.

Na lavičku Slovana by sa mohol posadiť aj Josef Jandač či Patrik Martinec.

Jedným z adeptov by mohol byť aj Zdeno Cíger.

„Ozýva sa mi veľa ľudí, lebo zachytili takéto šumy. Nateraz ma však vedenie Slovana s takouto ponukou neoslovilo,“ prezradil pre web tvnoviny.sk.

Cíger má aktuálne povinnosti v juniorke Slovana.

Vincent Lukáč Čítajte viac Lukáč otvorene o Slovane: Pardavého a Kapuša mi je ľúto. Vedenie im nakúpilo holofojtošov. Bola to obrovská chyba

„V prvom rade by musela prísť nejaká ponuka a potom by sa videlo, ako ďalej. Skôr si však myslím, že vedenie bude hľadať niekoho nestranného, kto nemá s klubom až také väzby,“ uzavrel Cíger.

Koľko zarábajú hokejisti na Slovensku? Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
V ktorom slovenskom klube zarábajú hokejisti...
debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Vladimír Růžička