Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vyhodíš ho z balkóna, vráti sa komínom. Ľupták sa stal majiteľom Liptovského Mikuláša

Novým majiteľom Liptovského Mikuláša sa stal Róbert Ľupták. Ako informoval Facebook RTVS, bývalý majiteľ Detvy a momentálne stále aj Prešova zvíťazil vo verejnej obchodnej súťaži vyhlásenej mestom.

10.05.2023 18:12
Róbert Ľupták Foto: ,
Róbert Ľupták bol v poslednej sezóne Tipos extraligy majiteľom Prešova.
debata (1)

Liptovský Mikuláš skončil v poslednej sezóne extraligy na predposlednom 11. miesta a zachránil sa tak v najvyššej súťaži. Horší bol už len Ľuptákov Prešov, ktorý vypadol do 1. Slovenskej hokejovej ligy.

Vďaka aktuálnemu úspechu v obchodnej súťaži tak ostáva kontroverzný majiteľ súčasťou Tipos extraligy aj pre nasledujúcu sezónu.

SR Hokej TEL Prešov klub vznik TK POX Čítajte viac Prešov nahradí v extralige Detvu. Chcem profesionálnejší klub, vraví Ľupták

„Vyhodíš ho z balkóna, vráti sa komínom,“ komentoval novinku jeden z fanúšikov na sociálnej sieti. Faktom je, že Ľupták je netuctovou postavou medzi majiteľmi hokejových klubov na Slovensku.

V minulosti ho napríklad disciplinárna komisia potrestala dvojmesačným zákazom vstupu na akýkoľvek zimný štadión. Dôvodom boli urážky rozhodcov, hráčov, športových činovníkov v zápase extraligy aj divákov.

Najväčšie hviezdy hokejových MS 2023 Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Lídri svojich tímov, najväčšie hviezdy...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #Róbert Ľupták #Tipos extraliga