Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Réway bol pre médiá terčom konšpirácií. Pomohol Spišiakom k najlepšiemu marketingu?

Zaujímalo nás, či sa príchodom Réwaya výraznejšie zvýšil počet sledovateľov klubu na sociálnych sieťach, kde samotného hráča sledujú desiatky tisíc fanúšikov.

„Priamy vplyv na sledovateľov to zrejme nemalo, ak áno, tak len zanedbateľný. Príchodom Martina sme skôr zaznamenali vyšší záujem zo strany médií, keďže o ňom radi píšu a je pre nich dobrým terčom rôznych konšpirácií.

Samotný príchod Martina do nášho klubu respektíve našej ligy zaujal takmer každého hokejového fanúšika a nie len v našom meste, ale priamy dopad na marketingové fungovanie to nemalo," znie zo spišskonovoves­kého klubu.

Video

Futbalové kluby dokážu pri prestupe hviezdnych hráčov zarobiť veľké peniaze.

Samozrejme, v hokeji a najmä na Slovensku, to úplne neplatí. Fanúšikovia ostávajú dlho verní dresom, ktoré si kúpili v minulosti a po novších modeloch siahajú len zriedka. Aj to najmä na Vianoce či v iné sviatky.

Ktoré dresy boli najpredávanejšie?

Zrejme aj preto nemal príchod Réwaya výrazný vplyv na predaj dresov. Ich presný počet bude známy až po skončení dražby, ktorá aktuálne prebieha.

„Medzi najpredávanejšie dresy hráčov patria stálice v našom klube ako Marcel Melicherčík či Jérémy Beaudry, ale aj domáci hráči ako Vartovník či dres kapitána Rapáča. Počas tejto sezóny pribudli dresy Nellisa či Kerbashiana," informoval klub.

To, že hokej je v Spišskej Novej Vsi najpopulárnejším športom, sa ukázalo aj pri záverečnej autogramiáde hráčov po zisku bronzových medailí.

Na hlavné námestie prišli tisícky fanúšikov.

„Atmosféra tam bola neskutočná. Asi všetci sme mali slzy na krajíčku počas celej akcie, keď sme videli kvantum ľudí a ich reakcie na hráčov. Práve takéto emócie sú na športe nádherné," uviedla Pentáková.

Aj so 4 Slovákmi! Najlepší hráči NHL od roku 1967 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Aj so štvoricou Slovákov! Toto sú najlepší...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Reway #HK Spišská Nová Ves