Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Šechný sa obul do Košičanov: Hrajú nepozerateľný hokej, je to bieda. V Steel aréne je to ako v kostole

V oboch tímoch je veľká ofenzívna sila. Ktorý z hráčov sa vám herne najviac pozdáva?

Súhlasím, že aj v Košiciach sú hráči, ktorí majú ofenzívny potenciál, ale sú tlačení trénerom viac do obrany. Zvolen hrá pekný ofenzívny hokej. Začína to už u obrancov, ktorí výrazne podporujú útok. Problém majú presadiť sa v priestore pred bránkou. Treba mať aj šťastie. Niekedy tam padne aj tečovaná strela. Zvolenčania sa snažia hrať hokej, ale majú to ťažké.

Košičanov drží aj skvelý brankár Dominik Riečický, ktorý si pýta reprezentačnú pozvánku. Čo na jeho výkony vravíte?

Tak, ako chytil skvelú formu Stano Škorvánek v semifinále, teraz podobnú pohodu ukazuje Riečický. Brankár robí v mužskom hokeji veľa. Zvolenčania ho musia skúšať trochu rozhodiť. Možno pomôže, ak sa pred ním pobijú. Musia urobiť všetko pre to, aby boli úspešní.

Video

Dokáže ešte Zvolen zdramatizovať sériu, prípadne ju otočiť?

Ideálne by bolo, ak by Zvolen vyhral tretí zápas. Doma bude silný, Košice tam budú mať problém. Verím, že sa séria ešte natiahne a možno uvidíme aj otvorenejší hokej ako doteraz.

Čomu sa aktuálne venujete?

Trénujem áčko Trebišova. Momentálne nám už sezóna skončila. Venujem sa aj deťom. S Ďurom Faithom máme akadémiu, v ktorej nás čaká už 11 sezóna. Pravidelne mávame tréningové kempy cez víkend a počas letných prázdnin máme päťdňové sústredenia. Je to pre nich spestrenie, niečo navyše k tomu, čo robia kluby.

Za tých pár tréningov síce toho až tak veľa nestihneme, ale aspoň ich usmerníme, čo robia správne a na čom majú pracovať, aby sa zlepšili. Hlavné je, aby si to dokázali potom preniesť do svojich klubov počas sezóny.

Aj so 4 Slovákmi! Najlepší hráči NHL od roku 1967 Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Aj so štvoricou Slovákov! Toto sú najlepší...

© Autorské práva vyhradené

18 debata chyba
Viac na túto tému: #HKM Zvolen #HC Košice #Richard Šechný