Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: V nedeľu strihal pupočnú šnúru, v pondelok hral finále. Obranca Košíc je pripravený pomôcť so špeciálnym rituálom

Plienky do šatne nosí pre šťastie Marek Slovák. Pridáte sa k nemu?

Asi nie, nebudeme nič meniť. Ak by bolo potrebné priniesť niečo novšie, môžem, ale zatiaľ tie od neho účinkujú, takže sa toho budeme držať aj ďalej.

Viacerí vaši spoluhráči sú oteckovia. Ako vás privítali?

Chlapci boli skvelí. Venovali nám aj nejaké menšie darčeky, ale na to si s manželkou nepotrpíme. Skôr je to o rodine a aby sme boli spolu a šťastní. Nie je nič dôležitejšie ako zdravie. Chlapci mi zablahoželali, bolo to od nich veľmi pekné.

SR Košice šport hokej TEL finále 2. zápas Zvolen KEX Čítajte viac Brankár Zvolena prirovnal Košičanov k veveričkám. Je to play off, preboha, reagoval na bitku Slovák

Teraz vám k šťastiu bude chýbať už len majstrovský titul?

Presne tak. Samozrejme, teraz som myšlienkami niekde inde ako pri hokeji. Mám ale dva dni, aby som si to užil a potom sa už budem koncentrovať na zápasy vo Zvolene. Rodinka mi fandila z nemocnice, pre mňa je najdôležitejšie, že sú obe zdravé.

Vo finále so Zvolenom zatiaľ dominujú defenzívy. Ako sa na to pozerá obranca?

Je to vizitka celého tímu, nielen obrancov. Dvaja hráči by to neubránili, zapojiť sa musia aj útočníci. Naši kreatívni hráči sa poctivo vracajú a hádžu do striel. Zvolen nás párkrát zatlačil, ale keď mal prísť ich najväčší nápor v tretej tretine, pustili sme ich k trom strelám. Výborný výkon podal aj Dominik Riečický, ktorý bol našou veľkou oporou v bránke.

Prvý finálový zápas Košice - Zvolen Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Šarvátka pred bránou Zvolena v prvom finálovom...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Košice #Eduard Šedivý #Tipos extraliga