Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bobček opitý nabúral. Liptovský Mikuláš ho vyhodil

Hokejista Liptovského Mikuláša Igor Bobček je majiteľom vozidla, ktoré vo štvrtok ráno skončilo zakliesnené v zábradlí na mostíku nad potokom v Liptovskom Jáne.

08.04.2017 22:28
HOKEJ-TE: Košice - Skalica Foto: ,
Igor Bobček (vľavo) na archívnej snímke v drese Skalice.
debata

Pri zásahu polície a hasičov bolo prázdne, ale podľa spomenutého zdroja neskôr vodiča vypátrali a podrobil sa dychovej skúške, ktorá ukázala požitie alkoholu.

„Tridsaťtriročný vodič pod vplyvom alkoholu spôsobil v ranných hodinách v Liptovskom Jáne dopravnú nehodu. Vodič na vozidle Seat Leon jazdil v Jánskej doline smerom od kúpaliska, pričom nerešpektoval dopravnú značku ‚Zákaz vjazdu‘ a narazil do mostného zábradlia. Vodič si nesplnil povinnosti účastníka dopravnej nehody a z miesta odišiel smerom do Jánskej doliny. Policajná hliadka vodiča vypátrala a vtedy sa podrobil dychovej skúške, pri ktorej mu policajti namerali 0,45 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 0,94 promile,“ informovala žilinská krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Vedenie MHK 32 Liptovský Mikuláš na svojom klubovom webe informovalo o ukončení spolupráce s Bobčekom. „Pre závažné porušenie základných zmluvných povinností a pravidiel Disciplinárneho poriadku záväzných pre hráčov MHK 32 Liptovský Mikuláš bola ukončená spolupráca s obrancom Igorom Bobčekom,“ uvádza sa na webe www.mhk32lm.sk.

Obranca Bobček má 33 rokov. Liptovský Mikuláš momentálne hrá v 12-kolovom play-out najvyššej slovenskej súťaže Tipsport ligy 2016/2017 so štyrmi účastníkmi a po 10. kole je suverénne na čele. Už má istotu tipsportligovej príslušnosti aj v ďalšej sezóne.

Informáciu priniesol cas.sk.

debata chyba
Viac na túto tému: #MHk 32 Liptovský Mikuláš #Igor Bobček