Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

O osude HK 36 Skalica sa má rozhodnúť v najbližších dňoch

Budúcnosť HK 36 Skalica v hokejovej Tipsport extralige je stále otvorená, na Záhorí zvažujú, či seniorský tím bude pôsobiť v novej sezóne v najvyššej súťaži.

04.06.2015 15:20
HOKEJ-TE: Skalica - Nitra Foto: ,
Gólová radosť hokejistov Skalice.
debata

Vzhľadom na financie je budúcnosť skalického seniorského hokeja otvorená.

"V krátkej dobe ma čakajú dve dôležité stretnutia s ľuďmi, ktorí prezentovali záujem oboznámiť sa so situáciou v Skalici. Sú to ľudia, ktorí nie sú z tohto prostredia. Uvidíme, ako tie debaty dopadnú a akým smerom sa to všetko bude uberať. Je to akési svetielko na konci tunela, radovať sa môžeme, až bude ruka v rukáve, no nádej zomiera posledná. Môj osobný názor je taký, že všetko treba doriešiť do konca mesiaca. A to bez ohľadu na to, či sa v Skalici bude hrať extraliga, prvá liga alebo druhá liga, ak tu teda nejaký seniorský hokej bude.

Vzhľadom na to, že nemáme pod zmluvou žiadnych hráčov a v auguste by sa malo ísť na ľad, tak to rozhodnutie musí, respektíve, malo by padnúť do konca júna. Môže padnúť i neskôr, ale o to komplikovanejšia bude stavba mužstva na nadchádzajúcu sezónu, a to bez ohľadu na úroveň, v ktorej budeme hrať," uviedol na klubovom webe na margo aktuálnej situácie generálny manažér HK 36 Tibor Martinčič.

debata chyba
Viac na túto tému: #financie #Tipsport extraliga #HK 36 Skalica
Načítavajú sa športové výsledky...