Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ak Slovan Ftáčnika nepodrží, skončí na Luníku IX

Primátori Bratislavy a Košíc Milan Ftáčnik a Richard Raši dnes prispeli k hokejovému ošiaľu, spojenému s finále play-off, netradičnou stávkou. Ak zvíťazí Slovan Bratislava, košický primátor odpracuje v hlavnom meste dve hodiny verejnoprospešných prác na mieste, ktoré mu určí Ftáčnik. V opačnom prípade nastúpi na dve hodiny do práce on a konkrétne miesto v metropole východu mu pridelí Raši. Obaja to dnes, oblečení v hokejových dresoch, potvrdili pred bratislavským Primaciálnym palácom.

04.04.2012 17:31
Milan Ftáčnik, Richard Raši Foto:
Primátor Bratislavy Milan Ftáčnik (vpravo) a primátor Košíc Richard Raši uzavreli hokejovú stávku na výsledok víťaza extraligy.
debata (5)

„V Košiciach je niekoľko výrazne atraktívnych lokalít, kde pána primátora Bratislavy radi privítame. A možno ho tam potom aj necháme,“ vyhrážal sa Raši, ktorý pri košickom mužstve robil deväť rokov lekára a bezhranične mu verí. „Tá forma je taká, aj atmosféra v kabíne je taká, že sa to skončí 4:2 na zápasy pre nás,“ odhadol košický primátor. Ak úradujúci majster HC Košice potvrdí svoju formu víťazstvom aj tento rok, Ftáčnikovi hrozí upratovanie na najkontroverznejšom košickom sídlisku.

„Neprezradím, lebo keby som to prezradil, pán primátor Bratislavy by mal obrovskú motiváciu, aby vyhral Slovan,“ tajil Raši, čo na Ftáčnika chystá. „Padlo tu niečo o Luníku IX,“ rovno priznal Ftáčnik.

„Ale my máme v Bratislave Pentagon,“ naznačil bratislavský primátor významne. Zdá sa však, že v prípade svojej výhry Rašiho do bratislavskej štvrte smutne preslávenej drogovou kriminalitou nakoniec upratovať nepošle. Ftáčnik pripomenul, že občianske združenia v Petržalke rekonštruujú predvojnové bunkre, kde by sa im pracovité ruky košického primátora určite zišli. Druhou možnosťou je, že ukáže svoje zručnosti pri starostlivosti o zeleň a strihanie kríkov v meste.

„Uvidíme, až uspejeme,“ naznačila hlava bratislavskej radnice, že napokon možno vymyslí pre Rašiho aj nejakú inú pracovnú úlohu. „Sme veľkorysejší pri tipe výsledku, pripúšťame, že sa to skončí 4:3 v prospech našich,“ vyhlásil Ftáčnik. „Držíme palce Slovanu a veríme, že budeme úspešní,“ zdôraznil bratislavský primátor.

5 debata chyba