Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Vypredaná Samsung Aréna? Okom usporiadateľov áno, okom diváka ťažko

Prvý finálový zápas medzi Slovanom a Košicami rozhodne nenaplnil očakávania. Mal ho charakterizovať pekný hokej, rivalita na ľade a najmä - plný štadión a neutíchajúce povzbudzovanie divákov. To však neprišlo. VIDEO v článku

31.03.2008 22:29
Diváci, štadión, tribúna, Samsung aréna, Slovan Foto:
Niektoré časti Samsung arény ostali poloprázdne.
debata

Už pár minút pred začiatkom zápasu bolo jasné, že fanúšikovia belasých Samsung Arénu nezaplnia. Niektoré časti tribún ostali poloprázdne aj po úvodnom hvizde. Usporiadatelia síce prítomných informovali, že štadión je vypredaný, každému ale muselo byť jasné, že opak je pravdou.

Slovanu stačil priemerný výkon, vedie 1:0****

Oficiálne správy pôvodne hovorili, že už v piatok neostali žiadne voľné vstupenky. Dve hodiny pred zápasom ich ale bolo v obehu ešte 800. Tie sa dali kúpiť v pokladniach priamo na štadióne. „Miesta boli cez internet rezervované a boli predané. To znamená, že až keď padli rezervačky, išli tieto lístky späť do predaja a ľudia už o nich nevedeli,“ vysvetlil vzniknutú situáciu manažér tímu Róbert Pukalovič.

Nevyšli tak ani plány ziskuchtivých priekupníkov, ktorí nakúpili väčší počet vstupeniek a dúfali, že ich predajú za podstatne väčšiu sumu, ako za oficiálnych 500 Sk. Ešte štvrť hodinu pred začiatkom zápasu ich vonku postávalo a nahlas ponúkalo niekoľko. „Presvedčil som sa o tom dokonca aj ja, keď mi priekupníci ponúkali lístok za 800 korún. Ale bohužiaľ nič s tým nenarobíme,“ dodal Pukalovič. Oficiálna cena lístka sa mu nezdá byť privysoká, porovnal ju so vstupným do kina. Nami oslovený fanúšik s tým však tak úplne nesúhlasil. „S priateľkou sme si kúpili vstupenky iba na prvý zápas, zdajú sa nám trochu drahé,“ prezradil nám Bratislavčan Ivan.

Atmosféra v hľadisku sa tak nedala s tou semifinálovou proti Trenčínu ani porovnať. „Práve na to som bol nahnevaný a čakal som od divákov viac. Ľudia by sa mali naučiť povzbudzovať vtedy, keď to mužstvo najviac potrebuje a nie iba vtedy, keď sa mu darí,“ povedal po zápase sklamane obranca Slovana Jozef Kováčik.

debata chyba