Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Česi ho očiernili, my za neho ďakujeme! Má ten chlap vôbec pulz? Nemci velebia čarujúceho Hudáčka

Dva zápasy, dve víťazstvá, 54 úspešných zákrokov. Július Hudáček vstúpil do nemeckej ligy skvele.

15.01.2024 07:53
Júluis Hudáček Foto:
Július Hudáček bol ústrednou postavou Frankfurt na ľade Norimbergu.
debata (77)

Dovtedy trápiacemu sa Frankfurtu vychytal šesť bodov. Najprv zažiaril v domácom zápase s Ingolstadtom (3:2), v nedeľu bol ústrednou postavou svojho tímu na ľade Norimbergu.

675949730 Čítajte viac Hudáček v Nemecku opäť čaroval, hoci Norimberg naňho spustil kanonádu. Jeho Frankfurt sa odlepil z dna a atakuje pozície play off

Levy zvíťazili 3:1, bývalý reprezentant predviedol 31 úspešných zákrokov a aj vďaka nemu sa mužstvo posunulo v tabuľke DEL na jedenáste miesto – len bod za priečkou zaisťujúcou baráž o play off.

Frankfurt sa dočkal víťazných pocitov po desaťzápasovej neúspešnej šnúre. Aj tamojší fanúšikovia si všimli, že k jej zastaveniu výraznou mierou prispel práve gólman, ktorý v posledných dňoch prežíval mimoriadne krušné chvíle.

Po tom, ako sa Hudáček upísal Kladnu, odkiaľ však musel na popud fanúšikov i sponzorov odísť pre svoju minulosť v KHL, zostal na chvíľu bez angažmánu.

Čelil obrovskej kritike za riekou Morava i doma, kde sa do neho obúvali rôzne funkcionárske špičky na čele s Milošom Radosom.

radosa, šatan Čítajte viac Majetok zarobil v Amerike, podporuje opačnú stranu. Radosa sa obul do Šatana, Hudáčka, neobišiel ani Fica

V Nemecku, alebo skôr vo Frankfurte, je však 35-ročný hráč za hrdinu.

„V Česku Hudáčka očiernili pre jeho minulosť v KHL, my ho vo Frankfurte oslavujeme. Milí českí fanúšikovia a funkcionári, oddeľte šport od politiky. Ďakujeme vám za takéhoto brankára,“ napísal jeden z fanúšikov na oficiálnom facebookovom konte klubu z Frankfurtu.

Po víťazstve v Ingolstadte sa k nemu pridali ďalší.

„Má tento chlap vôbec pulz? Nie som si tým vôbec istý. V bránke pôsobí nesmierne pokojne. Takýto gólman ti dá zakaždým šancu na víťazstvo.“

Priateľka Filipa Mešára Jocelyn Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Slovenský hokejista Filip Mešár si po návrate z...

Meno slovenského brankára sa objavilo v mnohých z viac ako päťdesiatich príspevkov.

„Ďakujeme za Hudáčka. Drží nás v hre,“ okomentoval jeho výkon ďalší z priaznivcov. „Je veľmi silný. Konečne máme v bránke niekoho, na koho sa môžeme spoľahnúť,“ dodal iný.

Rodák zo Spišskej Novej Vsi si teraz na pár dní od zápasového tempa odfúkne. Frankfurt sa najbližšie predstaví v piatok na ľade Straubingu – tretie celku súťaže.

Načítavajú sa športové výsledky...

© Autorské práva vyhradené

77 debata chyba
Viac na túto tému: #Július Hudáček #DEL #Frankfurt Löwen