Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Marinčin rozhodol zápas krásnou sólovou akciou, Slováci režírovali výhru Brna na ľade Pardubíc

Slovenský hokejový útočník Kristián Pospíšil rozhodol gólom v predĺžení o víťazstve Komety Brno na ľade Pardubíc 4:3 v nedeľňajšom zápase 34. kola českej extraligy.

07.01.2024 21:57
772597620 Foto:
Martin Marinčin bol jednou z hlavných postáv svojho tímu.
debata

V stretnutí nazbieral tri kanadské body za dva góly a jednu asistenciu rovnako ako jeho krajan Tomáš Marcinko. Obranca Pardubíc Peter Čerešňák prihral na prvý gól domácich.

Víťazný gól v predĺžení strelil aj Martin Marinčin, ktorý rozhodol o triumfe HC Oceláři Třinec nad BK Mladá Boleslav 2:1.

Svoj druhý gól v sezóne dosiahol po individuálnej akcii, ktorú zakončil úspešným blafákom. Prvý gól Třinca v zápase strelil slovenský útočník Viliam Čacho.

Útočník Silvster Kusko prispel jedným gólom k víťazstvu Olomouca nad Plzňou 7:3. Z triumfu domáceho tímu sa tešil aj brankár Branislav Konrád, ktorý nastúpil v 46. minúte.

O dve minúty sa duel skončil pre slovenského brankára v drese Plzne Samuela Hlavaja, ktorý dovtedy inkasoval štyri góly.

Z vysokého víťazstva sa v nedeľu tešili aj hokejisti Liberca, ktorí triumfovali na ľade Českých Budějovíc 8:1. Po dva body si pripísali útočník Martin Faško-Rudáš (2+0) a obranca Michal Ivan (1+1).

Útočník Rastislav Dej strelil úvodný gól Vítkovíc, ktoré prehrali so Spartou Praha 2:4. Bol to pre neho tretí presný zásah v sezóne.

Ohlasy na bronzové medaily Čechov na MSJ Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
IIHF: "Česi predviedli pozoruhodný obrat. V...
debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Marinčin #Kometa Brno #HC Oceláři Třinec