Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Marinčin rozhodol zápas krásnou sólovou akciou, Slováci režírovali výhru Brna na ľade Pardubíc

Slovenský hokejový útočník Kristián Pospíšil rozhodol gólom v predĺžení o víťazstve Komety Brno na ľade Pardubíc 4:3 v nedeľňajšom zápase 34. kola českej extraligy.

07.01.2024 21:57
772597620 Foto:
Martin Marinčin bol jednou z hlavných postáv svojho tímu.
debata

V stretnutí nazbieral tri kanadské body za dva góly a jednu asistenciu rovnako ako jeho krajan Tomáš Marcinko. Obranca Pardubíc Peter Čerešňák prihral na prvý gól domácich.

Víťazný gól v predĺžení strelil aj Martin Marinčin, ktorý rozhodol o triumfe HC Oceláři Třinec nad BK Mladá Boleslav 2:1.

Svoj druhý gól v sezóne dosiahol po individuálnej akcii, ktorú zakončil úspešným blafákom. Prvý gól Třinca v zápase strelil slovenský útočník Viliam Čacho.

Útočník Silvster Kusko prispel jedným gólom k víťazstvu Olomouca nad Plzňou 7:3. Z triumfu domáceho tímu sa tešil aj brankár Branislav Konrád, ktorý nastúpil v 46. minúte.

O dve minúty sa duel skončil pre slovenského brankára v drese Plzne Samuela Hlavaja, ktorý dovtedy inkasoval štyri góly.

Z vysokého víťazstva sa v nedeľu tešili aj hokejisti Liberca, ktorí triumfovali na ľade Českých Budějovíc 8:1. Po dva body si pripísali útočník Martin Faško-Rudáš (2+0) a obranca Michal Ivan (1+1).

Útočník Rastislav Dej strelil úvodný gól Vítkovíc, ktoré prehrali so Spartou Praha 2:4. Bol to pre neho tretí presný zásah v sezóne.

Ohlasy na bronzové medaily Čechov na MSJ Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
IIHF: "Česi predviedli pozoruhodný obrat. V...
debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Marinčin #Kometa Brno #HC Oceláři Třinec