Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Reprezentant Ďaloga o českej extralige: Na Slovensku môžeme len ticho závidieť

Slovenský obranca pôsobiaci v Brne Marek Ďaloga rozhodol o víťazstve Komety na ľade Kladna 5:4 po predĺžení. Zaznamenal svoj prvý gól v tejto sezóne. "Ukázali sme silu," uviedol pre iSport.cz.

31.12.2023 18:29
Marek Ďaloga Foto:
Marek Ďaloga po víťaznom góle v predĺžení na ľade Kladna.
debata (4)

Kometa zvíťazila po piatich prehrách a v dobrej nálade tak vstúpi do nového roku 2024. Hokejisti z Brna sa dočkali prvého víťazstva od 3. decembra.

Ďaloga uplatnil pri rozhodujúcom momente svoje rýchle nohy. „Nechcel som vymýšľať. Keď som videl voľný priestor, hneď som sa rozhodol, že budem strieľať,“ povedal 34-ročný obranca.

V stretnutí Brno prehrávalo už 1:3, ale napokon sa mu podarilo zápas otočiť. „Potom sme ukázali silu a myslím si, že sme zaslúžene vyhrali. Potom sme boli lepší.“ Pozrite si jeho pekný gól.

Ďaloga priznal, že po piatich prehrách za sebou bolo náročné nastupovať na ľad. "Tlak je všade, nielen v Kometě. Každý chce vyhrávať, aj cez sviatky. Program je nabitý, ale je to tak.

Slovenský reprezentant sa nadchýnal nad tým, že aj počas sviatkov sú v zápasoch českej extraligy vypredané štadióny. „Keď to porovnám so Slovenskom, nedá sa to porovnať. Tu je všade plno, vypredané. Na Slovensku môžeme akurát ticho závidieť,“ dodal Ďaloga.

Slováci bojovali s USA - ohlasy médií a hráčov Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Slovenskí hokejisti presvedčili o svojich...
4 debata chyba
Viac na túto tému: #česká extraliga #Kometa Brno #Marek Ďaloga