Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Enkláva Slovákov v Třinci sa rozrástla. Hráči predĺžili, pribudol tréner

Slovenskí hokejoví útočníci Marko Daňo, Miloš Roman a Patrik Hrehorčák budú aj v sezóne 2022/2023 pôsobiť tíme českého majstra.

09.05.2022 18:30
Vladimír Országh bol v minulosti aj trénerom... Foto: ,
Vladimír Országh bol v minulosti aj trénerom Slovana v KHL.
debata

Spomínané trio s extraligovým Třincom podpísalo nové kontrakty. Klub o tom informoval na tlačovej konferencii.

Platné zmluvy pre nasledujúci ročník majú aj ďalší štyria slovenskí hráči, ktorí nedávno pomohli zavŕšiť zlatý hetrik – obranca Martin Marinčin a útočníci Tomáš Marcinko, Martin Bakoš a Vladimír Dravecký.

Tréneri slovenskej hokejovej reprezentácie. Čítajte viac Od Šuplera po Ramsayho. Kto má najvyššiu úspešnosť v dueloch MS?

Do realizačného tímu A-mužstva navyše pribudol slovenský kormidelník Vladimír Országh, ktorý bude v pozícii asistenta nového hlavného trénera klubu Zdeňka Motáka.

„S Vladom sme sa po prvýkrát stretli v Žiline. Predtým sme sa vôbec nepoznali, ale bola to príjemná hodinka. Potom sme si povedali, že do toho ideme a budeme spolu robiť,“ uviedol na adresu majstra sveta z Göteborgu Moták.

NHL: Útočníci, ktorých bod v NHL vyšiel najdrahšie Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
1. Tyler Seguin - Dallas Stars
13 000 000...

Muž, ktorý na lavičke Třinca nahradil Václava Varaďu upresnil, že hľadal asistenta, ktorý bude mať na hokej aj iný názor. „Potrebujete totiž argumenty. Keď budú správne, som ochotný ich prijať. Nikto nie je dokonalý,“ dodal Moták.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #hokej #Vladimír Országh #Třinec