Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brust nenastúpil do prípravy, posvieti si naňho disciplinárka. Slovan má náhradu

Hokejový Slovan Bratislava angažoval českého brankára Jakuba Štěpánka. Ako informuje oficiálny web "belasých", Štěpánek podpísal zmluvu na jeden rok.

18.07.2017 16:48
Bary Brust Foto: ,
Bary Brust.
debata

Tridsaťjedenročný gólman chytal v predchádzajúcej sezóne za Pardubice a Lukko Rauma. Rodák zo Vsetína v minulosti pôsobil v KHL v tímoch Severstaľ Čerepovec, SKA Petrohrad (pod vedením Miloša Říhu, pozn.) a HC Lev Praha.

„Vzhľadom na aktuálny nejasný stav ohľadom Barryho Brusta – do dnešného dňa nenastúpil do spoločnej letnej prípravy – a situáciou okolo jeho pôsobenia v Slovane sa bude zaoberať aj disciplinárka – manažment HC Slovan Bratislava operatívne reagoval a do kádra získal českého brankára Jakuba Štěpánka,“ uvádza sa na webe Slovana.

V predchádzajúcich dňoch sa objavila správa, že o Barryho Brusta sa zaujíma švajčiarsky tím HC Fribourg-Gottéron.

Jakub Štepánek reprezentoval Česko na štyroch svetových šampionátoch – z Nemecka 2010 má zlato a z nasledujúcich dvoch bronz.

Kašpar sa vrátil po roku

Český útočník Lukáš Kašpar je späť v Slovane. Tridsaťjedenročný krídelník strávil ostatný súťažný ročník v Dyname Moskva, predtým odohral rok práve v „belasých“ farbách. So Slovanom teraz podpísal kontrakt na jeden rok.

Rodák zo severočeského mesta Most za Slovan absolvoval 62 zápasov s bilanciou 16 gólov a 33 asistencií. V KHL hral aj za Barys Astana, Donbass Doneck a Jugru Chanty-Mansijsk.

Lukáš Kašpar s českou reprezentáciou odohral tri svetové šampionáty – na svojom konte má zlato z Nemecka 2010 a bronz z MS 2012 v Helsinkách.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Lukáš Kašpar #Jakub Štěpánek