Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ďalšia staronová tvár. Do Slovana sa vracia Juraj Mikúš

Staronovou tvárou v hokejovom Slovane Bratislava sa stal útočník Juraj Mikúš. Tridsaťročný skalický rodák hral za „belasých“ od januára 2013 do konca sezóny 2013/2014.

06.06.2017 07:46 , aktualizované: 14:24
Juraj Mikúš Foto: ,
Juraj Mikúš sa teší z gólu v drese Slovana v októbri 2013.
debata (1)

Zdravotné problémy ho potom na dva roky vyradili z hokejového diania, sezónu 2016/2017 strávil v českom Olomouci. Návrat do Slovana potvrdil jeho agent Vladimír Vůjtek mladší pre portál hokej.cz.

„Ozvalo sa dosť klubov z českej extraligy, pre Juraja bola prioritou KHL. Je päť medzi najlepšími, po uzdravení sa dostal do niekdajšej formy a túžil sa ešte raz dosť do ruskej súťaže. So Slovanom sa dohodol na zmluve na jeden rok,“ povedal Vůjtek.

V KHL hral Juraj Mikúš okrem Slovana aj za Dynamo Riga, Spartak Moskva, Lev Poprad a Lev Praha. Slovensko reprezentoval na štyroch majstrovstvách sveta a má striebro z Helsínk 2012.

Príchod Juraja Mikúša do Slovana avizovali „belasí“ na klubovom instagrame formou čiastočne rozmazanej fotografie tohto útočníka.

Slovan už koncom mája potvrdil návrat brankára Jaroslava Janusa, ktorý v klube pôsobil v mládežníckych kategóriách a v sezónach 2012 – 2015.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Juraj Mikuš