Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Debutant Trončinský pocítil Čadov hnev už po prvej tretine

V zápase proti Nižnekamsku absolvoval premiéru v belasom drese český obranca Marek Trončinský.

28.12.2013 01:22
Marek Trončinský Foto: ,
Marek Trončinský.
debata

Aj keď to bol debut víťazný, dvadsaťpäťročný bek po stretnutí spokojný príliš nebol. V prvej tretine bol totiž na ľade pri oboch góloch súpera.

„Nebola to príliš vydarená premiéra, latku som si teda nenastavil príliš vysoko, ale našťastie sme zápas otočili,“ boli prvé slová slovanistickej posily, ktorá má v zostave zaplátať dieru po zranenom Michalovi Sersenovi.

„Avšak nehrali sme zle ani v prvej tretine, ale z dvoch šancí dal súper dva góly. Pri tom prvom som neveril, že ho rozhodca uzná, pri druhom sme zasa odišli všetci striedať,“ komentoval inkasované góly Trončinský.

A čo mu jeho krajan a kouč Rostislav Čada po prvej tretine povedal? „Asi poznáte pána trénera, nakričal aj na mňa. V duchu som si hovoril, že som začal naozaj “super“,“ zasmial sa.

Trončinský má prvý duel v belasom úspešne za sebou, tvrdí, že sa riadne zapotil a keďže dlhšie nehral, na záver mal toho už plné zuby. Po stretnutí však ešte stihol vzdať poklonu fanúškom. „Veľmi som sa na toto publikum tešil, takúto búrlivú atmosféru zažijete málokde na svete,“ dodal.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Marek Trončinský