Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Je to zlé, hovoril si Janus po prvej tretine. A potom mužstvo ožilo

Hokejisti Slovana Bratislava už po niekoľkýkrát v sezóne obrátili nepriaznivý vývoj zápasu. Po prvej tretine prehrávali v zápase proti Nižnekamsku 0:2 a brankár Jaroslav Janus, ktorý v úvode nemal príliš veľa práce, si hovoril, "je to zlé".

28.12.2013 00:50
Jaroslav Janus Foto:
Brankár Slovana Jaroslav Janus v akcii.
debata

„Inkasovali sme dva rýchle góly a nie je vôbec ľahké s takýmto stavom niečo urobiť,“ komentoval po zápase gólman belasých. Ten si nemyslí, že hráči sa v úvodnej časti hry iba spamätávali po niekoľkodňovom sviatkovaní.

„Faktom je, že sme dlhšie nehrali súťažný zápas, naopak súper mal stretnutie iba pred dvoma dňami. Na začiatku bol zrejme vo výhode, ale nakoniec sa ukázalo, že sme mali viac síl práve my a duel sme otočili,“ hodnotil Janus po stretnutí v kabíne Slovana.

Domáci inkasovali už v tretej minúte po veľmi ošemetnej situácii, keď sa hráči, aj diváci dožadovali odpískania nedovoleného bránenia brankára. Dvadsaťštyriročný gólman vehementne protestoval, po stretnutí, keď emócie opadli, sa na spomínanú situáciu už pozeral triezvejšie.

„Neviem, jednoducho som sa v tej chvíli nedokázal pohnúť. Po tretine som sa rozprával s Markom Trončinským, ten mi potvrdil, že mi sedel na ruke. Ale či tam bol aj iný súperov hráč, to netuším. V tej chvíli som však čakal, že rozhodca gól neuzná,“ priznal.

Pri otázke, čo hlavnému rozhodcovi povedal, iba mávol rukou. „Oni po anglicky nevedia nič, musíme sa učiť rusky, aby sme s nimi vôbec mohli komunikovať,“ dodal na záver.

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Jaroslav Janus