Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan nastúpi proti Ufe bez Kukumberga a s Kopřivom v bránke

Slovan Bratislava nastúpi na piatkový zápas Kontinentálnej hokejovej ligy proti Salavatu Julajev Ufa (od 19.00 h) bez útočníka Romana Kukumberga, ktorý mal po predchádzajúcom súboji s Magnitogorskom (4:3 po predĺžení) problémy s políciou.

11.10.2013 12:03
Roman Kukumberg Foto: ,
Roman Kukumberg.
debata

V treťom útoku ho nahradí pri Liborovi Hudáčkovi a Tomášovi Matouškovi na pravom krídle Marko Daňo. Kukumberga v noci zo stredy na štvrtok na Vajanského nábreží v Bratislave zastavila policajná hliadka, ktorá zistila, že šoféruje pod vplyvom alkoholu. Jeho absenciu v zápase proti Ufe potvrdil pre Pravdu ešte vo štvrtok tréner Rostislav Čada.

Do bránky sa opäť postaví Miroslav Kopřiva, keďže Jaroslav Janus si doliečuje zranenie. Vo štvrtom útoku zaujme Daňovo miesto Richard Mráz. Na súpiske pre súboj s Ufou figurujú ako siedmy a ôsmy obranca Vladimír Mihálik a Ján Brejčák, ktorý sa vracia do zostavy.

Predpokladaná zostava Slovana na zápas s Ufou (zdroj: hcslovan.sk): Kopřiva (Janus) – Kutlák, Škoula, Mojžíš, Sersen, Sigalet, Štajnoch, V. Mihálik, J. Brejčák – Miklík, Ölvecký, Vondrka – Netík, J. Mikúš, Bartovič – M. Daňo, Matoušek, L. Hudáček – R. Mráz, T. Mikúš, A. Šťastný

debata chyba
Viac na túto tému: #HC Slovan Bratislava #Roman Kukumberg