Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čada: Mrzí ma, že nerobíme ľuďom radosť

Po dvanástich kolách majú na konte len desať bodov za dve výhry v riadnom hracom čase a dve v predĺžení. Ak chcú bojovať o play off, musia v maximálnej možnej miere využiť domáce prostredie v najbližších šiestich stretnutiach.

08.10.2013 17:24
Rostislav Čada Foto:
Rostislav Čada.
debata

Hokejisti Slovana v stredu o 19.00 odštartujú sériu duelov proti silným protivníkom súbojom s tretím tímom Východnej konferencie Metallurgom Magnitogorsk. V piatok v rovnakom čase nastúpia proti Ufe a o dva dni neskôr o 16.00 proti Čeľabinsku.

„Chceme byť úspešní v prvom zápase proti Magnitogorsku a od neho sa odraziť. Necítim nervozitu z poslednej priečky v konferencii, len zodpovednosť. Mrzí ma, že nerobíme divákom takú radosť, ako v minulej sezóne,“ tvrdí tréner Rostislav Čada.

V dueli proti Magnitogorsku bude mať k dispozícii už aj Andreja Šťastného, ktorý začne na ľavom krídle štvrtého útoku. Mimo hry ostáva Bližňák, ku ktorému pribudol pre problémy s chrbtom Bakoš. Otázne je, kto sa postaví do bránky.

„Jaro Janus začal trénovať a pred zápasom nám povie, či je v stave, aby mohol nastúpiť,“ naznačil český kouč. „Cítim sa už oveľa lepšie, no pár dní asi potrvá, kým budem dokonale pripravený. Ešte sa musím porozprávať s lekárom, ale nemyslím, že by bolo dobré, aby som nastúpil hneď v prvom dueli. Navyše, Miro Kopřiva chytá skvele,“ prezradil Janus.

debata chyba
Viac na túto tému: #Rostislav Čada