Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovan sa trápi, Čada sa o svoj flek zatiaľ báť nemusí

Nepresvedčivé výsledky a výkony Slovana Bratislava v úvode novej sezóny Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) vyvolali mnoho diskusií o potrebe zmien v tíme "belasých".

21.09.2013 11:00
Rostislav Čada Foto:
Tréner Slovana Rostislav Čada.
debata

Zverenci trénera Rostislava Čadu v šiestich dueloch strelili iba sedem gólov, získali chudobné dva body a prepadli sa na dno 28-členného ligového pelotónu. Nevydarené obdobie umocnili dve domáce prehry s Nižným Novgorodom (0:3) a Podolskom (1:4). Bratislavčanov pritom už v sobotu čaká náročný súper Ak Bars Kazaň a v pondelok duel proti obhajcovi prestížneho Gagarinovho pohára Dinamu Moskva.

Generálny manažér Slovana Maroš Krajči priznal, že mužstvu niečo chýba. „Dávame málo gólov, a tak túžime po nejakom dobrom strelcovi. Nebudem tajiť, chýba nám aj vodca tímu a takého tiež potrebujeme. V súčasnej situácii by nám pomohli dvaja kvalitní útočníci,“ cituje sobotňajšie vydanie denníka Šport Maroša Krajčiho.

Manažér Slovana ďalej zdôraznil, že kormidelník Rostislav Čada sa v tomto okamihu nemusí báť o svoje miesto. „Stolička Rostislava Čadu je pevná. Bolo by krátkozraké, keby sme človeka, s ktorým sme podpísali zmluvu na päť rokov a je vo svojom fachu odborníkom, zrazu hodili cez palubu,“ zdôraznil Krajči pre Šport.

debata chyba
Viac na túto tému: #slovan #KHL #Krajči #čada