Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dukla vie, že Kmotrík má dosť a Slovan, že Bystrica potrebuje predať. Polievka mal byť zatiaľ ticho

O prestupe Róberta Polievku do majstrovského tímu sa rozpráva už nejaký ten mesiac. Pred týždňom, keď ho fotoobjektívy zastihli aj na zápase Slovana s Mostarom, sa zdalo, že to je hotová vec. Už iba formalita.

07.08.2023 11:22
Róbert Polievka Foto: ,
Róbert Polievka (tretí zľava) so spoluhráčmi z Banskej Bystrice na Tehelnom poli.
debata (16)

Že všetci sú spokojní – pod Urpínom, v hlavnom meste, aj u Polievkovcov.

Po ligovom dueli Slovana s Duklou neplatí ani jedno. Nikto sa s nikým nedohodol (až na Polievku so Slovanom). A podľa všetkého nikto s nikým doteraz ani poriadne nejednal.

Polievka vyzeral v sobotu večer veľmi frustrovane. Naznačil, že prestup sa nekoná a pravdepodobne zostane v Banskej Bystrici. Správal sa trošku neprofesionálne – vstúpil totiž do ringu, ktorý patrí klubom a nie hráčom.

Rozprával síce o vďake k vlastnému zamestnávateľovi, ale zároveň naňho nepriamo tlačil, aby konečne ustúpil.

Ten (zatiaľ!) nemá dôvod. Polievka je podľa zmluvy hráčom Dukly do leta 2024, a preto sú otvorené slová generálneho riaditeľa Kmotríka o tom, že jeho „klub je už s hráčom dohodnutý“, dosť cez čiaru.

oficialne-vyjadrenie-o-moznom-prestupe-polievku QP Čítajte viac Vedenie Banskej Bystrice o prestupe Polievku: Od Slovana prišli dve ponuky a upravené splátky

Jeho partnerom je v prvom rade Dukla a nie Polievka. Dohodnúť sa musí predovšetkým s Banskou Bystricou, až potom s hráčom.

Hoci sám kanonier naznačil, že jeho prestupová story sa toto leto pravdepodobne skončila, dovolíme si tvrdiť, že napokon to tak nebude. Do konca transferového obdobia je stále veľa času.

Prvý vie, že druhý má vo vrecku viac ako dosť a druhý zasa, že prvý musí predať, ak chce niečo mať. Dukla aj Slovan teraz – pochopiteľne – napínajú svaly. S pribúdajúcimi dňami však postupne ochabnú.

Róbert Polievka Čítajte viac Už má toho plné zuby. Do Slovana nejde. Chcem byť zasa Polievka, aký som bol

Bystrické preto, lebo Polievkovi sa o rok skončí zmluva a jeho cena, ak neodíde teraz v auguste, prudko padne – môže sa dokonca zastaviť až na nule. Ale Slovan zasa nie je jediný, kto má záujem.

Hoci to cez víkend na Tehelnom poli vyzeralo beznádejne, logika vraví, že sa pečie kompromis. Možno remíza. Ako v sobotu.

Najdrahší futbalisti v každom tíme Niké ligy Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
MFK Dukla Banská Bystrica; Róbert Polievka...

© Autorské práva vyhradené

16 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Dukla Banská Bystrica #Róbert Polievka