Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Bol som na seba nahnevaný. Majster sveta oľutoval lukratívny prestup do Barcelony

Futbalový majster sveta z roku 2018 Antoine Griezmann nebol nikdy spokojný so svojím prestupom do FC Barcelona. Po zápase La Ligy sa 32-ročný útočník negatívne vyjadril na čas, ktorý strávil na Nou Campe.

19.02.2024 08:40
Antoine Griezmann Foto:
Po rokoch trápenia v Barcelone sa Antoine Griezmann v Atléticu opäť baví futbalom.
debata

Po rokoch strávených v Barcelone sa pred aktuálnou sezónou vrátil natrvalo späť do Atlética Madrid, v ktorého drese opäť našiel streleckú pohodu.

„Chcel som to skúsiť, ale po niekoľkých mesiacoch som si uvedomil, že nie som taký šťastný ako v Madride a Atléticu. Bol som na seba nahnevaný a musel som tvrdo pracovať a byť ticho,“ povedal Griezmann o pôsobení v Katalánsku pre španielske médiá.

Filip Kaša Čítajte viac Naštvaný slovenský tréner: Radšej bude sedieť v Dunajskej Strede na lavičke a brať 15-tisíc eur mesačne

Do Barcelony pritom prestúpil za 120 miliónov eur a patril k najlepšie plateným hráčom klubu. No po dvoch sezónach odišiel do Atlética najskôr na hosťovanie a v lete 2023 za 20 miliónov eur do svojho bývalého klubu prestúpil.

„Rozhodol som sa odísť, pretože som dosiahol svoju mentálnu hranicu. Musel som odísť, pretože som si myslel, že niekde inde mi bude lepšie,“ vysvetlil svoj krok 32-ročný francúzsky reprezentant.

428154000 18422132992002253 7151792893170775389 n Čítajte viac Weiss sa zľakol, keď uvidel krvavý štraf na píšťale Kankavu. Avizoval nové posily do každej formácie

Pritom Griezmannovi sa v Barcelone vcelku darilo, veď v 102 zápasoch zaznamenal 52 gólov. No nakoniec nedoviedol svoj tím k vytúženým úspechom a obe strany sa rozhodli, že nebudú v spolupráci pokračovať.

Vlani v lete sa Francúz dočkal novej trojročnej zmluvy v Atléticu a opäť strieľa jeden gól za druhým. Naposledy sa svojím 175. gólom stal najlepším strelcom v histórii Atlética Madrid. V tejto sezóne La Ligy má na konte 11 zásahov v 24 stretnutiach. V lige majstrov pridal ďalších päť.

Najlepšie zarábajúci slovenskí futbalisti Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Pozrite si rebríček najlepšie zarábajúcich...
debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Nou Camp #la liga #Antoine Griezmann