Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Naštvaný slovenský tréner: Radšej bude sedieť v Dunajskej Strede na lavičke a brať 15-tisíc eur mesačne

Predposledný tím tabuľky českej futbalovej ligy MFK Karviná chcel získať posilu do defenzívy. Podľa informácií inFotbal.cz rokoval s obrancom DAC Dunajská Streda Filipom Kašom, ktorý v minulosti obliekal aj dres MŠK Žilina.

19.02.2024 06:50
Filip Kaša Foto:
Český obranca Filip Kaša prišiel do Dunajskej Stredy vlani v lete z Viktorie Plzeň.
debata (23)

Z prestupu zo slovenskej do českej ligy však nič nebude, čo potvrdzujú aj najnovšie ostré vyjadrenia slovenského trénera Karvinej Juraja Jarábka.

Český klub sa zaoberal príchodom mnohých hráčov, lenže narazil. Máloktorý z kvalitných futbalistov chcel pôsobiť v tíme bojujúcom o záchranu v najvyššej súťaži.

SR Bratislava šport futbal ME2024 J Slovensko Island BAX Čítajte viac Slováci sa o Calzonu zrejme budú musieť deliť. Tréner reprezentácie mal prikývnuť na ponuku veľkoklubu

„Dostať sem hráča za podmienok, ktoré si môžeme dovoliť, je obrovský problém. Vážny problém,“ vyhlásil Jarábek na tlačovej konferencii po zápase so Slaviou Praha (0:3).

„Hráč zo Slovenska, dobre zaplatený v Dunajskej Strede, bude radšej sedieť na lavičke, brať plat 15-tisíc eur (mesačne) a nepôjde hrať do svojho regiónu, aby mu pomohol,“ nechápal karvinský tréner.

Spomínaného hráča síce priamo nemenoval, každopádne v rokovaniach bola Karviná práve s Kašom. „Záujem by bol, ale nestane sa to,“ potvrdil zdroj pre inFotbal.cz.

847960845 Čítajte viac Dusno v kabíne trápiaceho sa Neapola. Tréner s hráčom si skočili do vlasov pred celou šatňou a šéfom klubu

Následne to nepriamo povedal aj Jarábek. „Tí hráči sú dnes rozmaznaní, poviem to naplno. Sú v pohodlí a peniaze sú pre nich dôležitejšie než hrať futbal,“ hneval sa pred médiami slovenský tréner.

Jarábkovi zostáva len veriť, že sa mu podarí získať iné posily. „Určite sa potrebujeme posilniť. Máme na to štyri dni. Niečo je rozbehnuté, verím, že sa to aspoň v niečom podarí. Musím byť optimista,“ dodal tréner Karvinej.

Krásna talianska moderátorka Diletta Leottaová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Je považovaná za najkrajšiu moderátorku na...
23 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Juraj Jarábek #Filip Kaša #MFK Karviná