Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Som nas**tý, naša hra nemá gule! Výbušný rozhovor ikony Bayernu, po debakli sa obul do spoluhráčov

Išiel z neho strach a pred kamerou sa poriadne rozohnil. Líder Bayernu Mníchov Thomas Müller poskytol výbušný pozápasový rozhovor po debakli 0:3 od Bayeru Leverkusen.

11.02.2024 07:30
Thomas Müller Foto:
Thomas Müller sa pred kamerou poriadne rozohnil.
debata (3)

Bayern zaznamenal už tretiu prehru v ligovej sezóne. Na zatiaľ nezdolaný Leverkusen, ktorý vyhral 17 z 21 zápasov Bundesligy, stráca v tabuľke už päť bodov.

Skóre otvoril proti svojmu bývalému klubu Josip Stanišič a v druhom polčase dokonali dielo skazy pre Bayern Alex Grimaldo a Jeremie Frimpong.

Najskúsenejší hráč v tíme Bavorov Müller sa pustil do vlastných spoluhráčov a vo veľmi emotívnom rozhovore skritizoval ich výkon. Snažil sa odvrátiť vinu trénera Thomasa Tuchela a trval na tom, že hráči musia urobiť viac.

Xabi Alonso Čítajte viac Leverkusen vyučoval bavorský veľkoklub. Bayern s debaklom, titul sa mu vzďaľuje

V rozhovore pre Sky Sports Germany spustil: „Samozrejme, že na ihrisku sú nejaké náznaky problémov v hre. Úprimne povedané, som nas**tý.“

V ďalších vetách si pomohol vetami bývalého legendárneho brankára a donedávna aj generálneho riaditeľa Bayernu. „Aby som citoval Olivera Kahna: Čo mi od nás hráčov chýba, sú gule v hre,“ uviedol Müller a myslel tým asi väčšie sebavedomie od kolegov na trávniku.

„V tréningu ukazujeme výrazne lepší prístup. Je v poriadku cítiť tlak, ale musí tam byť energia a sloboda. To v našej hre chýba. Niekedy musíme hovoriť o nás hráčoch, nie je to len o trénerovi,“ zastal sa na záver trénera Tuchela.

Po zahanbujúcej prehre sa pre médiá vyjadril aj tréner Bayernu. „Nebudeme hádzať uterák v ktorejkoľvek časti sezóny. Pre nás sa rozdiel síce zmenil, ale prístup k povinnostiam nie. Musíme ísť ďalej a fungovať podľa štandardov, ktoré sformuloval aj Thomas,“ uviedol Tuchel.

Krásna talianska moderátorka Diletta Leottaová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Je považovaná za najkrajšiu moderátorku na...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #Bayern Mníchov #Bayer Leverkusen #Thomas Müller