Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Katastrofa pre Real Madrid. Pred kľúčovými súbojmi sezóny prišiel aj o posledného obrancu

Španielsky futbalový veľkoklub Real Madrid sa ocitol v obrovských problémoch. Pár hodín pred ligovým zápasom proti Girone informoval AS o tom, že obranca Antonio Rüdiger utrpel svalové zranenie.

10.02.2024 15:19
Antonio Rudiger Foto:
Antonio Rüdiger sa zranil v poslednom ligovom zápase Realu Madrid na pôde Getafe.
debata

To znamená, že aktuálne sú zranení všetci štyria strední obrancovia Realu Madrid. Brazílčana Militaa čaká posledné obdobie rekonvalescencie po pretrhnutom krížnom väze, ale mimo hry bude ešte minimálne mesiac.

Rakúsky bek David Alaba je pre rovnaké zranenie mimo až do konca sezóny a Nacho trpí svalovým preťažením. „A teraz Rüdiger. Štyria zo štyroch, kritická situácia,“ hlásil AS.

Vladimír Weiss Čítajte viac Weiss ml.: Ak bude Strelec takto hrávať, musí nastupovať v reprezentácii. Reagoval aj na údajnú potýčku Rodriguesa

Všetko nasvedčuje tomu, že v sobotu večer sa v dôležitom ligovom súboji proti druhej Girone predstaví v strede defenzívy krajný obranca Dani Carvajal a defenzívny stredopoliar Aurélien Tchouaméni.

Ešte včera to pritom vyzeralo tak, že Rüdiger absolvoval normálny tréning. Zdroje z prostredia klubu prezradili, že nebol stopercentne fit a stále mal bolesti.

Ortieľ je krutý aj v súvislosti s blížiacim sa stretnutím v osemfinále Ligy majstrov, v ktorom sa Real Madrid v utorok predstaví na pôde RB Lipsko. Je takmer isté, že pre trénera Carla Ancelottiho sa v súvislosti s obrancami dovtedy nevyvinie situácia k lepšiemu.

Štadión Nou Camp počas rekonštrukcie Fotogaléria - 8 fotiek Všetky fotky
Takto v súčasnosti vyzerá štadión FC Barcelona...
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Antonio Rüdiger