Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Agent reprezentanta Hancka potvrdil Paríž aj Liverpool: Zisťujú, aká je Dávidova situácia

O slovenské reprezentačného obrancu Dávida Hancka je na prestupovom trhu veľký záujem. Má byť v hľadáčiku veľkoklubov ako Paríž St. Germain či FC Liverpool.

16.01.2024 19:46
Dávid Hancko Foto:
Dávid Hancko patrí k najžiadanejším futbalistom vo Feyenoorde Rotterdam.
debata (1)

K prestupovým šumom a záujme zo strany top európskych značiek potvrdil aj manažér hráča Feyenoordu Rotterdam.

„Ako agentúra sme v kontakte nielen s týmito dvomi klubmi, ale aj s ďalšími, ktoré zisťujú, aká je Dávidova situácia. Ja odhadujem, že na 80–90% Dávid zostane v Rotterdame,“ povedal pre TN.cz Branislav Jašurek z agentúry FairSport International, ktorá Hancka zastupuje.

Lionel Messi Čítajte viac Milodar pre Messiho je úsmevný, ale nie férový. O jeho víťazstve rozhodol aj Škriniar

Podľa neho je málo pravdepodobné, že dôjde k zmene dresu už počas zimného prestupového obdobia, nakoľko holandský šampión stále bojuje v Lige majstrov a ľudia vo Feyenoorde vedia, že Slováka predajú v lete a možno za ešte vyššiu sumu, ako dnes.

Hancko pôsobí v Rotterdame od leta 2022 a v súčasnosti patrí medzi najväčšie hviezdy tímu. Nemožno sa preto čudovať, že by ho radi vo svojich radoch videli európske veľkokluby.

Napríklad renomovaný novinár Nicoló Schira napísal, že holandský klub si slovenského reprezentanta cení na 45 miliónov eur a naviac uprednostňuje prestup v lete.

Karim Benzema Čítajte viac Arabom došla trpezlivosť, držiteľ Zlatej lopty v klube skončil. Vráti sa hviezda do Realu Madrid?

"Musel by to byť práve jeden z veľkoklubov. Určite nepôjde z Feyenoordu, ktorá hrá v Lige majstrov, do klubu, ktorý bude hrať v druhej polovici tabuľky Premier League, vysvetľuje Hanckovu situáciu Jašurek.

Feyenoord Rotterdam je v súčasnosti na druhom mieste holandskej Eredivisie, čo by znamenalo, že by klub v letných mesiacoch štartoval v predkole Ligy majstrov.

Najväčšie futbalové štadióny na svete Fotogaléria - 81 fotiek Všetky fotky
V rebríčku nájdete 40 najväčších futbalových...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #FC Liverpool #Paríž St. Germain #Feyenoord Rotterdam #Dávid Hancko