Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Arsenal doplatil na streleckú nemohúcnosť a v pohári končí, De Bruyne sa vrátil pri povinnej jazde City

Futbalisti Liverpoolu zvíťazili v nedeľňajšom šlágri 3. kola Pohára FA nad Arsenalom 2:0 a postúpili do ďalšej fázy súťaže. Hostia rozhodli až v závere, v 80. minúte si dal vlastný gól Jakub Kiwior a v nadstavenom čase pridal poistku Luis Diaz.

07.01.2024 21:00
834960345 Foto:
Sklamaný Martin Odegaard po zahodenej šanci Arsenalu.
debata

V prvom polčase boli lepší hráči rekordného šampióna Arsenalu, ktorí ho vyhrali 13:2 na strely, no svoje veľké šance nepremenili a raz trafili aj do žrde.

Po prestávke sa obraz hry zmenil, lepšie možnosti mali Liverpoolčania a pred prvým gólom trafili dvakrát konštrukciu bránky.

766769713 Čítajte viac Španiel Dúbravku z bránky asi nevytlačí. De Gea prepadol novej záľube a miesto ponúk zvažuje koniec

Obhajca triumfu Manchester City postúpil bez problémov cez druholigový Huddersfield, ktorý zdolal vysoko 5:0. Do zostavy City sa po niekoľkých mesiacoch vrátil Kevin de Bruyne, keď nastúpil v 57. minúte.

Belgický stredopoliar pauzoval od augusta, keď si natrhol zadný stehenný sval.

Menej sa darilo ďalším účastníkom Premier League. Luton remizoval s treťoligovým Boltonom 0:0, Nottingham Forest s Blackpoolom 2:2 a West Ham hral s druholigovým Bristolom City 1:1.

Osvedčení hráči, ktorým sa v lete skončí zmluva Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Mnohým skúseným hráčom v lete vyprší zmluva. To...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #FA Cup #Liverpool FC #Arsenal FC