Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi zmenil aj život svojich susedov. Vďaka nemu som zarobil 25 miliónov, chváli sa jeden z nich

Lionel Messi v lete minulého roka odmietol ponuky jeho domovskej Barcelony aj saudských šejkov a zamieril do Ameriky, kde sa stal hráčom Interu Miami.

01.01.2024 21:23
818223695 Foto:
Lionel Messi s rodinou.
debata

Po odchode z Paríža, kde hrával za PSG, najskôr býval v luxusnom byte, no neskôr sa spolu s rodinou presťahoval do domu vo Fort Lauderdale na juhovýchodnom pobreží Floridy.

Neprekvapivo sa jedná o luxusnú nehnuteľnosť v hodnote okolo 11 miliónov dolárov, súčasťou ktorej sú aj dva malé prístaviská pre lode, bazén či desať spální.

Jedným z jeho susedov je americký podnikateľ iránskeho pôvodu Patrick Bet-David. Ten sa venuje aj finančnému poradenstvu, písaniu kníh a pôsobí ako youtuber.

832518935 Čítajte viac Za hodinu zarobí viac ako traja slovenskí poslanci za mesiac. Ronaldo má v Arábii rozprávkové podmienky

Vo svojich podcastoch už spovedal napríklad bývalého prezidenta USA Georga Busha či tragický zosnulú basketbalovú legednu Kobeho Bryanta.

Bet-David nedávno uviedol, že prítomnosť argentínskej legendy je pre susedov požehnaním. On to využil na prenájom svojho domu, ktorý sa nachádza neďaleko sídla Messiho.

„Zatiaľ som s ohľadom na aktuálne ceny zarobil na prenájme svojho domu okolo 25 miliónov dolárov. Keď sa Messi nasťahoval hneď vedľa mňa, zrazu chce každý bývať tu,“ uviedol na svojom youtube kanáli.

Bežný človek však na stretnutie s Messim v prominentnej časti mesta asi môže zabudnúť.

823519064 Čítajte viac Messi, ako ho nepoznáme. Kamery zachytili, čo povedal na provokáciu kanárika z Realu Madrid

Domy podnikateľa a futbalistu stoja v uzatvorenom rezidenčnom komplexe, ktoré má vlastné prístupové pravidlá či infraštruktúru. Sú tu školy, nákupné centrá a podobne. Do a z komplexu vedie iba jedna cesta.

„Je bezpečná a veľmi dobre chránená. Teraz Messi žije tu a každú chvíľu sem niekto dorazí na lodi, aby si obzrel naše domy,“ približuje zmenu každodennej rutiny v oblasti po príchode Messiho. S nadhľadom podotkol, že si želá, aby Argentínčan predĺžil zmluvu s Miami o ďalšie roky.

Hviezdy, ktoré skončili s futbalom v roku 2023 Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zopár zaujímavosti o hráčoch,...
debata chyba
Viac na túto tému: #prenájom #MLS #susedia #Lionel Messi #Inter Miami