Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

So Slovákom v bráne prišla kríza. Slávny Shearer Dúbravkovi neverí, odporúča známe meno

Newcastle United v decembri prežíva hororové obdobie. Zdá sa, že zranenie brankárskej jednotky Nicka Popea má na tím väčší vplyv, ako by sa očakávalo.

27.12.2023 20:31
828661250 Foto:
Martin Dúbravka zažíva rozporuplný návrat medzi tri žrde.
debata (14)

„Straky“ prehrali štyri z uplynulých piatich ligových stretnutí, v Lige majstrov bolo nad ich sily AC Miláno a nestačili ani na trápiacu sa Chelsea, ktorá ich po penaltách vyradila z Ligového pohára.

Mužstvo trénera Eddieho Howea decimujú zranenia a začína sa prejavovať úzky káder. V zimnom prestupovom období, ktoré sa začne v januári, ho britské médiá už teraz spájajú s možnými posilami do zálohy, útoku, ale aj do brány.

Tridsaťjedenročná jednotka Nick Pope si na začiatku decembra v zápase s Manchestrom United vykĺbil rameno a bude mimo hru najmenej štyri mesiace.

832397474 Čítajte viac Dúbravka si svoj návrat do brány predstavoval inak. Straky vyšli naprázdno aj proti Nottinghamu

Šancu tak dostal Martin Dúbravka. Odkedy však medzi troma žrďami stojí slovenský reprezentačný gólman, Newcastle sa trápi.

Na ostrovoch sa čoraz častejšie ozývajú hlasy, že napriek Dúbravkovej kvalite by sa Newcastle mal poobzerať po posile do brány.

Medzi nich patrí aj slávny anglický útočník Alan Shearer, ktorý v bieločiernom drese strávil dlhé roky bohatej kariéry.

830980339 Čítajte viac Skvelý Dúbravka bol ústrednou postavou londýnskej drámy. Zápas na Stamford Bridge rozhodli jedenástky

Z jeho slov vyplýva, že Dúbravkovi veľmi neverí. „Súhlasím, že brankár a útočník by pre mňa boli dve hlavné prestupové priority,“ povedal pre BBC.

Ako náhrada za Popea sa mu pozdáva David de Gea. Španiel, ktorý je v súčasnosti voľným hráčom, bol s Newcastleom spájaný už viackrát.

„Newcastle potrebujú brankára a De Gea je k dispozícii. Viem, že by si pýtal obrovský plat, ale nemuseli by platiť prestupovú čiastku.“

Tréner Howe sa zatiaľ k špekuláciám veľmi nevyjadruje, pri de Geovi už viackrát uviedol, že klub momentálne o jeho službách neuvažuje.

Rebecca Welchová, prvá hlavná rozhodkyňa v PL Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
23. december 2023 sa zapíše do histórie Premier...
14 debata chyba
Viac na túto tému: #brankár #Newcastle United #Martin Dúbravka #David De Gea #Alan Shearer