Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Na Lewandowského rýchlo zabudli. Kane je výrazne cennejší, tvrdí legenda Bayernu Mníchov

Hviezda anglického futbalu, útočník Harry Kane, trávi v Bayerne Mníchov svoju prvú sezónu a za sebou má len polovicu z nej.

26.12.2023 13:20
Harry Kane Foto:
Pôsobenie v Bayerne Mníchov vychádza Harrymu Kaneovi nad očakávania.
debata (1)

Aj to však stačilo legendárnemu brankárovi Seppovi Maierovi na to, aby povedal, že Kane je pre mužstvo Bayernu platnejší, ako poľský kanonier Robert Lewandowski.

Do Bundesligy sa Kane hodí a už teraz je výrazne cennejší než Robert Lewandowski," povedal v rozhovore pre televíziu Sport 1 Maier.

56461806 Čítajte viac Krehký chlapec je preč. Torres po kariére koketuje s kulturistikou, nad jeho svalmi žasnú aj profíci

„V lete sa dalo predpokladať, že to medzi ním a Bayernom bude fungovať. Ale jeho výkony sú až výnimočné dobré. Človeku až dochádzajú slová,“ pokračoval bývalý brankár. „Je mimoriadny v tom, že pracuje aj pre ostatných a ukazuje, ako je s Bayernom vnútorne spojený,“ doplnil Maier.

Kaneovi sa v Bayerne darí nad očakávanie dobre. V Bundeslige od leta odohral 15 zápasov v ktorých zaznamenal 21 gólov. Taký počet dosiahol najrýchlejšie v histórii najvyššej nemeckej súťaže.

Britain Soccer Premier League Čítajte viac Legenda Liverpoolu zložila Maďarovi poklonu. Vyslúžil si prirovnanie k jednej z najväčších hviezd súčasnosti

Doteraz držal rekord Erling Haaland, ktorý na rovnaký počet gólov v drese Borussie Dortmund potreboval 22 stretnutí. Kane má v súčasnosti rozbehnuté sezónu tak, že môže prekonať aj rekord Lewandowského zo sezóny 2020/21, keď poľský strelec zaznamenal 41 gólov.

Kane po poslednom ligovom kole v tomto roku priznal, že sa teší na krátku zimnú prestávku. „Nemôžem sa dočkať. Na to sa naozaj teším. Chcem odísť na pár dní na nejaké teplé miesto. Všetkým priateľom v Anglicku pošlem fotku z pláže, keď budú hrať. To bude zábava,“ usmieval sa Kane. Bundesliga bude pokračovať od 12. januára.

Najsexi futbalistka na svete Alisha Lehmannová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Koľko zarába futbalom a čo dostáva od sponzorov...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #Robert Lewandowski #Harry Kane