Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krehký chlapec je preč. Torres po kariére koketuje s kulturistikou, nad jeho svalmi žasnú aj profíci

Bývalá hviezda Liverpoolu či španielskej reprezentácie Fernando Torres aktívne športuje aj po ukončení profesionálnej futbalovej kariéry.

25.12.2023 21:56
56461806 Foto:
Fernando Torres ako hráč Liverpoolu v roku 2010.
debata

Aj keď večnému chlapcovi už ťahá na štyridsiatku, v takejto fyzickej forme nebol ani ani na vrchole svojej kariéry. Torres si dáva do tela v posilňovni a na jeho postave sa to prejavilo.

Ako futbalista nebol robustný typ stredného útočníka, od ktorého ktorého sa obrancovia odrážali ako tenisové loptičky. Aj keď meral 186 centimetrov, vždy sa spoliehal skôr na svoju rýchlosť a šikovnosť.

S jeho terajšou postavou by to asi bola iná pesnička. Španiel, ktorý momentálne pôsobí ako tréner mládeže v jeho materskom klube Atlético Madrid, maká aj na svojom tele a výsledok sa dostavil.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa spAce by 9F (@space9f)

El Niňo sa môže pochváliť výrazným rastom svalovej hmoty, z vysokého útočníka s chlapčenským vzhľadom sa stal svalovec, ktorý budí rešpekt od pohľadu.

Jeho zmenu si všimli aj špičkoví španielski kulturisti. Mauro Fialho a Josemy Beast sa vo videu rozplývajú nad „El Niňovou“ formou, Fialho aj zo žartu varoval hlavného trénera Atlética Diega Simeoneho, aby si „dal bacha“.

Torres je vo videu v čase od 12:50:

Torres počas kariéry vyhral Európsku ligu s materským Atléticom aj Ligu majstrov s Chelsea. V drese španielskej reprezentácie sa stal majstrom sveta i Európy, za svoju zem dal v 100 zápasoch 38 gólov.

Bohatú kariéru ukončil pred štyrmi rokmi v japonskom klube Sagan Tosu, od roku 2021 dozerá na dorastencov Atlétika.
Krásna Sira Martinezová, dcéra trénera PSG Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Prečítajte si zaujímavosti o krásnej dcére...
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #posilňovanie #atlético madrid #Fernando Torres #kulturistika