Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Príde Slovan o Borjana? V Srbsku riešia jeho návrat: Platíme ho, rozhodne jeden muž, znie z Belehradu

V srbskej metropole Belehrade zorganizoval úradujúci majster Crvena Zvezda mimoriadnu tlačovú konferenciu s generálnym manažérom klubu Zvezdanom Terzičom.

21.12.2023 14:40
SR Futbal NL 11. kolo Trnava Slovan TTX Foto: ,
Brankár Slovana Milan Borjan.
debata (3)

Po stredajšej prehre v derby s Partizanom (1:2) odvolalo vedenie Zvezdy izraelského trénera Baraka Bahara. Práve on si do brány belehradského klubu priviedol z Hapoelu Beer Sheva svojho krajana Omriho Glazera a tým zariadil odchod Borjana do Slovana.

No po Baharovom konci na lavičke belehradského tímu mierila jedna z otázok srbských médií aj na prípadný návrat bývalého kapitána Zvezdy do klubu.

Superliga, Chelsea Čítajte viac Monopol sa končí! UEFA a FIFA porušili európske právo, Superliga predstavila nový formát

„Borjan je zapožičaný Slovanu, Zvezda ho stále platí, záleží na Vladanovi Milojevičovi a jeho rozhodnutí,“ cituje Kurir manažéra Terziča. Milojevič sa stane nový trénerom CZ Belehrad a mužstvo prevezme pravdepodobne po vianočných sviatkoch.

Terzič doplnil, s výkonmi izraelského brankára Glazera panuje v klube spokojnosť a o jeho odchode sa aktuálne neuvažujú.

Borjanovci Čítajte viac Borjanova krásna manželka sa rozohnila na Instagrame. S jednotkou Slovana zamierila na Maldivy

Každopádne Borjan je ikonou Crvenej Zvezdy, v srbskom klube pôsobil od leta 2017. Prispel k zisku šiestich titulov a pravidelnej účasti v skupine Ligy majstrov alebo Európskej ligy. Pre fanúšikov sa aj vďaka charakterovým vlastnostiam stal modlou.

Podľa srbských médií je ročný plat kanadského reprezentanta 600-tisíc eur ročne a podľa dohody so Slovanom sa kluby na ňom podieľajú na polovici – každý tak platí Borjanovi mesačne 50-tisíc. Uvidíme, či bude žiadať nový tréner Zvezdy návrat klubovej ikony.

Najsexi futbalistka na svete Alisha Lehmannová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Koľko zarába futbalom a čo dostáva od sponzorov...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Crvena Zvezda Belehrad #Milan Borjan