Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Borjanova krásna manželka sa rozohnila na Instagrame. S jednotkou Slovana zamierila na Maldivy

Na Balkáne je považovaná za jednu z najkrajších partneriek futbalistu. Manželka brankára Slovana Milana Borjana, Snežana Borjanová, pravidelne zverejňuje svoj pohľad na dianie vo futbale.

21.12.2023 08:55
Borjanovci Foto:
Snežana a Milan Borjanovci so 7-ročným synom Filipom.
debata (1)

Inak tomu nebolo ani po poslednom zápase jesennej časti srbskej najvyššej súťaže, v ktorom Partizan Belehrad zdolal Crvenu Zvezdu Belehrad 2:1 a vďaka tomu sa stal jesenným majstrom.

Po tejto prehre odvolalo vedenie Zvezdy trénera Baraka Bahara, čiže muža, ktorý odstavil súčasnú jednotku Slovana na vedľajšiu koľaj a zapríčinil odchod Milana Borjana do Slovana.

Slovinsko futbal EKL 2. kolo A Ľubľana Slovan Čítajte viac Kmotrík ml.: Na Čavriča máme tri konkrétne ponuky. Šéf Slovana upresnil, odkiaľ sú

Príležitosť skritizovať dnes už bývalého trénera Zvezdy si nenechala ujsť ani krásna Borjanova manželka Snežana, ktorá pár hodín po zápase zverejnila štipľavý príspevok.

„Nezáleží na tom, že ste mi zničili pár dní dovolenky v Paríži, ale na tom, že ste zničili sny mnohých fanúšikov Zvezdy,“ napísala na Instagrame Snežana Borjanová.

Vladimír Weiss Čítajte viac Slovan pracuje na veľkom návrate reprezentanta. Weiss prezradil mená nechcených hráčov

Rodáčka z Užice a bývalá volejbalistka je dlhoročnou fanúšikčkou Crvenej Zvezdy, v ktorej bol Milan Borjan šesť sezón neohrozenou brankárskou jednotkou. Až do príchodu spomínaného Bahara, kvôli ktorému našiel bratislavský Slovan spoľahlivého muža medzi žrďami.

Rodinka Borjanovcov si momentálne užíva zaslúžené chvíle oddychu. Snežana zverejnila okrem kritických slov aj niekoľko snímok so začínajúcej dovolenky páru a jeho 7-ročného syna Filipa na Maldivách.

Snežana Borjanová, manželka novej posily Slovana Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Bola marketingovou riaditeľkou v Parizane...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Milan Borjan #Snežana Borjanová