Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Letieť so 120 hráčmi ponad Izrael? Ste hlúpi. Šéf Neapola sa vyhráža, že svoj tím na turnaj nepustí

Majiteľ a prezident talianskeho futbalového klubu SSC Neapol pohrozil neúčasťou jeho tímu na januárovom finálovom turnaji o taliansky Superpohár v saudskoarabskom Rijáde.

19.12.2023 15:17
830532837 Foto: ,
Šéfovi Neapola sa nápad so superpohárom nepozdáva.
debata

Aureliovi De Laurentiisovi sa totiž nepozdáva pripravenosť infraštruktúry dejisku podujatia. O trofej by mali od 18. do 22. januára 2024 bojovať okrem Neapolčanov aj vicemajster Lazio Rím a finalisti ostatnej sezóny domáceho pohára Inter Miláno a AC Fiorentina.

Taliani budú premiérovo bojovať o Superpohár na štvorčlennom turnaji. Vlani sa síce hralo tiež v Saudskej Arábii, šlo však len o finálový zápas medzi milánskym klubmi Interom a AC (2:0).

"Ak tréningové ihriská nebudú na patričnej úrovni, Neapol na turnaj nepošlem,“ povedal De Laurentiis pre talianskeho periodikum Corriere della Sera, upozornil na to web football-italia.net.

lobotka osimhen Čítajte viac Láska k Slovákom? Lobotku zbožňuje, Škriniar mu zlomil očnicu. Maskovaný snajper vyrastal na smetisku

Súčasťou klubu SSC Neapol je aj slovenský reprezentant Stanislav Lobotka. "Považujem tiež za hlúpe prevážať 120 hráčov v lietadle ponad Izrael.

Odohrajme to radšej na Olympijskom štadióne v Ríme. Ste hlúpi a je jasné, že vám ide hlavne o milióny," poznamenal ešte v októbri De Laurentiis.

Zástupcovia úradujúceho talianskeho šampióna vycestujú do Rijádu v najbližších dňoch, aby skontrolovali aktuálny stav miestnych ihrísk.

Semifinále a finále talianskeho Superpohára sa majú hrať domovskom štadióne klub saudskoarabskej najvyššej súťaže Al Nassr s hviezdnym Cristianom Ronaldom.
Kristína Šulová, priateľka Stanislava Lobotku Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Po ťažkom rozchode si našiel nový objav....
debata chyba
Viac na túto tému: #Superpohár #SSC Neapol #Stanislav Lobotka #Aurelio De Laurentiis