Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Letieť so 120 hráčmi ponad Izrael? Ste hlúpi. Šéf Neapola sa vyhráža, že svoj tím na turnaj nepustí

Majiteľ a prezident talianskeho futbalového klubu SSC Neapol pohrozil neúčasťou jeho tímu na januárovom finálovom turnaji o taliansky Superpohár v saudskoarabskom Rijáde.

19.12.2023 15:17
830532837 Foto: ,
Šéfovi Neapola sa nápad so superpohárom nepozdáva.
debata

Aureliovi De Laurentiisovi sa totiž nepozdáva pripravenosť infraštruktúry dejisku podujatia. O trofej by mali od 18. do 22. januára 2024 bojovať okrem Neapolčanov aj vicemajster Lazio Rím a finalisti ostatnej sezóny domáceho pohára Inter Miláno a AC Fiorentina.

Taliani budú premiérovo bojovať o Superpohár na štvorčlennom turnaji. Vlani sa síce hralo tiež v Saudskej Arábii, šlo však len o finálový zápas medzi milánskym klubmi Interom a AC (2:0).

"Ak tréningové ihriská nebudú na patričnej úrovni, Neapol na turnaj nepošlem,“ povedal De Laurentiis pre talianskeho periodikum Corriere della Sera, upozornil na to web football-italia.net.

lobotka osimhen Čítajte viac Láska k Slovákom? Lobotku zbožňuje, Škriniar mu zlomil očnicu. Maskovaný snajper vyrastal na smetisku

Súčasťou klubu SSC Neapol je aj slovenský reprezentant Stanislav Lobotka. "Považujem tiež za hlúpe prevážať 120 hráčov v lietadle ponad Izrael.

Odohrajme to radšej na Olympijskom štadióne v Ríme. Ste hlúpi a je jasné, že vám ide hlavne o milióny," poznamenal ešte v októbri De Laurentiis.

Zástupcovia úradujúceho talianskeho šampióna vycestujú do Rijádu v najbližších dňoch, aby skontrolovali aktuálny stav miestnych ihrísk.

Semifinále a finále talianskeho Superpohára sa majú hrať domovskom štadióne klub saudskoarabskej najvyššej súťaže Al Nassr s hviezdnym Cristianom Ronaldom.
Kristína Šulová, priateľka Stanislava Lobotku Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Po ťažkom rozchode si našiel nový objav....
debata chyba
Viac na túto tému: #Superpohár #SSC Neapol #Stanislav Lobotka #Aurelio De Laurentiis