Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Dobrá správa pre klub, horšia pre Rodáka. Fulham na dlhú dobu vyriešil brankársku otázku

Nemecký futbalový brankár Bernd Leno podpísal s anglickým klubom FC Fulham nový kontrakt do leta 2027. Dohoda obsahuje aj opciu na ďalší rok. Vo Fulhame mu robí dvojku slovenský reprezentant Marek Rodák.

14.12.2023 10:13
763828711 Foto:
Bránu Fulhamu strážia Bernd Leno (vpravo) a Marek Rodák.
debata

Tridsaťjedenročný Leno prišiel na Craven Cottage v roku 2022 z Arsenalu a v ligovej súťaži odchytal v prebiehajúcej sezóne všetky zápasy.

"O ponuke zo strany klubu som sa dozvedel počas uplynulej reprezentačnej prestávky a dlho som sa nerozhodoval, keďže si myslím, že to vyhovuje všetkým stranám.

Hneď som povedal, že tu chcem zostať dlhšie a veľmi sa z toho teším, rovnako ako z dlhodobých plánov klubu," uviedol Leno pre britské médiá.

Martin Dúbravka Čítajte viac Spoľahliví slovenskí brankári: Dúbravka i Rodák vychytali postup. Arsenal aj Man Utd vypadli

V uplynulých dvoch dueloch v Premier League si Leno pri víťazstvách nad West Hamom i Nottinghamom (zhodne 5:0) udržal čisté konto. "Aj preto má toto predĺženie zmluvy ideálne načasovanie.

Každý vo Fulhame uznáva prínos Bernda pre náš tím," vyhlásil majiteľ klubu Tony Khan o Lenovi, ktorý chytal predtým za Bayer Leverkusen (2011–2018) a Arsenal (2018–2022).

Najvyťaženejší futbalisti v roku 2023 Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zostavený bez brankárov, len z...
debata chyba
Viac na túto tému: #Premier League #Fulham #Bernd Leno #Marek Rodák