Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Šialená oslava gólu. Legendárny Pirlo nechápal, útočník v tranze chytil trénera pod krk

Oslavy gólov je takmer samostatná športová disciplína. Niekto pobozká prsteň, iný strieľa do hľadiska imaginárne šípy a azda najznámejší je pokrik Cristiana Ronalda siuuuu. Cez víkend predviedol netradičnú oslavu futbalista Sampdorie Janov.

10.12.2023 09:20
Sebastiano Esposito Foto:
Sebastiano Esposito.
debata

Trénerom Sampdorie, ktorá momentálne pôsobí v druhej lige v Serii B, je legenda a bývalý reprezentant Talianska Andrea Pirlo.

Mužstvu pod jeho vedením to v sezóne zatiaľ nejde podľa predstáv. Klub, ktorý bol dlhé roky stabilnou súčasťou najvyššej súťaže je v tabuľke po šestnástich kolách až na desiatom mieste so ziskom 19 bodov. Jedenásť stráca na postupové tretie miesto.

Declan Rice Lauren Fryer Čítajte viac Tučné biele dievča. Vyvolená najdrahšieho Angličana čelí urážkam. Príbeh dvojice je inšpiratívny

Každé víťazstvo má preto pre Sampdoriu cenu zlata a prináša lavínu emócií. Naposledy ju spustil útočník Sebastiano Esposito, o čom sa legendárny Pirlo presvedčil na vlastnej koži.

Esposito totiž zariadil dvomi gólmi víťazstvo Sampdorie nad Lecce 2:0 a pri prvom zásahu sa nechal strhnúť. Schmatol trénera Pirla pod krk a začal ním nekontrolovane triasť. Netradičná oslava gólu sa stala virálnou:

Sebastiano Esposito (Sampdoria) gets a little carried away while celebrating with Andrea Pirlo
byu/Gungerz insoccer

Zo záznamu je spočiatku vidieť, ako ostal Pirlo v miernom šoku zo správania svojho úspešného strelca, nakoniec sa emotívny ošiaľ Esposita skončil objatím s trénerom.

Kristína Šulová, priateľka Stanislava Lobotku Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Po ťažkom rozchode si našiel nový objav....
debata chyba
Viac na túto tému: #Sampdoria Janov #Andrea Pirlo #Sebastian Esposito #oslava gólu