Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Reprezentant Bénes si musel pretierať oči. Brankár Hamburgu s neskutočným vlastencom

Jeden z najlepších vlastných gólov, aké ste kedy videli. Tak označili nemecké médiá zásah brankára Hamburgeru SV Heuera Fernandesa do vlastnej bránky. Svedkom kuriózneho momentu bol aj stredopoliar HSV László Bénes, ktorý pri remíze 2:2 so St. Pauli odohral celý zápas.

01.12.2023 22:06
Heuer Fernandes Foto:
Nasrdený brankár Hamburgeru SV Heuer Fernandes krátko po tom, ako si strelil kuriózny vlastný gól.
debata

Dvom klubom z Hamburgu, usilujúcim sa o postup do najvyššej súťaže, patrili pred vzájomným duelom prvé dve priečky v tabuľke. St. Pauli bolo na čele o tri body pred Hamburgerom SV.

Domáce St. Pauli išlo do vedenia už po štvrťhodine hry, no a v 27. minúte prišiel „hviezdny“ moment brankára HSV Fernandesa.

Aleksandar Čavrič Čítajte viac Kmotrík: Európa je pre finančnú kondíciu Slovana kľúčová. Máme rozrobené posily aj ponuky na našich hráčov

Celú zbabranú situáciu odštartoval práve on rozohrávkou na obrancu Ambrosiusa, ktorý loptu posunul Ramosovi. Portugalčan ju zle vrátil späť k brankárovi.

No nerovný terén urobil svoje a v snahe o prudký výkop si Fernandes plnou silou kopol loptu do vlastnej siete. Pozrite si video:

Okamžite sa gólman Hamburgeru stal terčom posmeškov fanúšikov. „Tento vlastný gól v derby je klasika. Neuveriteľné,“ napísal jeden z fanúšikov na Twitteri. „Ak bude tento vlastenec niekedy prekonaný ako najhorší v histórii, budem veľmi prekvapený,“ uviedol ďalší priaznivec.

Aj keď je Fernandes terčom posmeškov, vinu za inkasovaný gól nesie celá obrana a najmú prihrávajúci Portugalčan Ramos. Každopádne Bénesovi sa so spoluhráčmi podarilo nepriaznivý výsledok skorigovať a po góloch Glatzela a Peraia v druhom polčase uhrali remízu 2:2.

Partnerky slovenských futbalistov Fotogaléria - 42 fotiek Všetky fotky
V čase, kedy im státisíce Slovákov vyčítajú...
debata chyba
Viac na túto tému: #Hamburger SV #St. Pauli