Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Miami sa lúči so sezónou, čo bude s Messim? Tréner sa vyjadril k šumom o odchode do Barcelony

Tréner Gerardo Martino z amerického futbalového klubu Interu Miami v zámorskej MLS priznal, že nevie o záujme španielskeho klubu FC Barcelona o hosťovanie argentínskeho útočníka Lionela Messiho v priebehu aktuálneho ročníka 2023/2024.

09.10.2023 16:12
Lionel Messi Foto: ,
Lionel Messi.
debata

Ako referuje web football-espana.net, podľa 60-ročného kouča sa dohady o možnom januárovom „zapožičaní“ sedemnásobného najlepšieho svetového futbalistu do Španielska nezakladajú na pravde.

Sezóna v MLS tradične finišuje na konci kalendárneho roka, čo v minulosti využili viacerí hviezdni hráči na krátkodobé hosťovanie v európskych kluboch.

802771765 Čítajte aj Najprv inštinkt zabijaka, potom ukázal srdce. Video Messiho ochrankára je hitom internetu

V súvislosti s Messim sa v médiách objavili správy, že sa na budúci mesiac chystá navštíviť Katalánsko, no Martino tvrdí, že Messiho cesta nesúvisí s futbalom.

"Ide sa zabaviť? Možno zavíta do Barcelony. Okrem toho o tom nič neviem,“ poznamenal Martino v rozhovore pre web goal.com.

Očakáva sa, že Messi už nezasiahne do zostávajúcich dvoch duelov svojho klubu v základnej časti doma a vonku proti Charlotte.

Lionel Messi Čítajte aj Výsmech alebo oprávnený krok? Messi je nominovaný na hráča roka v USA, hral len štyri zápasy

Prvý pravdepodobne nestihne pre povinnosti v národnom tíme a v druhom nemá zmysel nasadiť ho, keďže pre Inter to bude definitívna rozlúčka so sezónou. S klubom z Miami má Argentínčan zmluvu aj na nasledujúce dva súťažné ročníky.

Argentínčan nastrieľal v drese floridského tímu doposiaľ 11 gólov a pridal päť asistencií, doviedol ho k celkovému prvenstvu v pohárovej súťaži Leagues Cup.

Pre Messiho to bola 44. trofej v kariére, v ich počte patrí k najúspešnejším futbalistom histórie.

Lionel Messi a jeho nová luxusná vila na Floride Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi získal luxusnú nehnuteľnosť na...
Načítavajú sa športové výsledky...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Inter Miami