Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najprv inštinkt zabijaka, potom ukázal srdce. Video Messiho ochrankára je hitom internetu

V tých pár sekundách vidíte všetko: inštinkt zabijaka, rýchlosť reakcie, húževnatosť a napokon aj veľké srdce. Video zo zásahu osobného strážcu Lionela Messiho proti dotieravému fanúšikovi sa stalo virálnym.

08.10.2023 14:39
802771765 Foto:
Kde je Lionel Messi, tam číha jeho bodyguard Yassine Chueko (vľavo).
debata

Ochrankár Messiho sa volá Yassine Chueko a je bývalý členom elitnej jednotky amerického námorníctva Navy Seals a príležitostným bojovníkom v MMA. Všetky schopnosti predviedol pri ochrane Messiho pri jeho poslednom zápase v MLS v noci na sobotu:

Po záverečnom hvizde rýchlosťou blesku zareaguje na nebezpečenstvo. No z útočníka sa napokon vykľuje fanúšik, ktorý nechce nič viac ako len fotografiu so svojim idolom. Mohutný bodyguard sa nad chlapcom v šiltovke Barcelony zľutoval a splnil jeho túžbu.

Bodyguarda mal Messimu vybrať samotný klub Davida Beckhama. Od Argentínčana je o dva roky mladší a o osem centimetrov vyšší ako sedemnásobný víťaz Zlatej lopty. Už vyše dva mesiace je Chueko tieňom futbalovej hviezdy počas jej pobytu v USA. A ani zďaleka to nebol jeho prvý zákrok proti dotieravému fanúšikovi.

Štadióny pre EURO vo Veľkej Británii a Írsku Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Pozrite si v galérii desať štadiónov...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Inter Miami