Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Manchester City uspel aj v oslabení, Haaland skóroval a jasne kraľuje strelcom. Luton má prvý bod

Futbalisti Manchestru City zvíťazili v sobotňajšom zápase 6. kola Premier League doma proti Nottinghamu Forest 2:0 a pripísali si šiesty triumf za sebou.

23.09.2023 19:51 , aktualizované: 20:42
Erling Haaland Foto: ,
Erling Haaland.
debata

Obhajcovia titulu sú s 18 bodmi na čele tabuľky, druhý Tottenham Hotspur stráca päť bodov a v nedeľu ho čaká šláger na ihrisku štvrtého Arsenalu.

„Citizens“ sa na domácej pôde ujali vedenia už v 7. minúte, Rodri poslal center za obranu na nabiehajúceho Kylea Walkera, ktorý prihral Philovi Fodenovi a ten nezaváhal.

Ondrej Duda Čítajte aj Duda bol proti AC Miláno najlepším hráčom Verony, nastúpil za ňu aj Suslov. Rozhodol gól z 8. minúty

O sedem minút neskôr viedli už o dva góly. Letná posila Matheus Nunes našiel centrom Erlinga Haalanda, ktorý sa presadil hlavičkou.

Pre nórskeho kanoniera to bol ôsmy gól v sezóne a suverénne je najlepší strelec súťaže. Na druhom mieste je štvorgólová trojica Odsonne Édouard (Crystal Palace), Evan Ferguson (Brighton) a Bryan Mbuemo (Brentford).

City však nevyšiel začiatok druhého polčasu, keď po niekoľkých sekundách videl červenú kartu Rodri.

Španielsky stredopoliar zasiahol Morgana Gibbsa-Whitea do krku. Nottingham sa to snažil využiť a znížiť, ale nepodarilo sa mu prekonať brankára Edersona.

Lionel Messi Čítajte aj Bol som jediný majster sveta bez uznania, škrie Messiho. Muž, ktorého označil za najťažšieho súpera, odtajnil ich debaty na trávniku

Nováčikovi z Lutonu sa podarilo v šiestom kole prvýkrát zabodovať, keď remizoval doma s Wolverhamptonom Wanderers 1:1.

Hostia hrali od 38. minúty bez vylúčeného Jeana-Ricnera Bellegardeho. Ten sa dostal na zemi do súboja s Tomom Lockyerom a kopol ho do slabín.

Harry Kane Čítajte aj Hetrik a dve asistencie. Kane úradoval proti Berovi a spol., vyrovnal Gerda Müllera

Wolverhampton sa však nevzdal a po prestávke sa dostal do vedenia, keď skóroval Pedro Nato. Carlton Morris však v 65. minúte premenenou penaltou zariadil pre domácich prvý bod medzi elitou.

Manchester United ukončil sériu dvoch prehier, keď zvíťazil na ihrisku Burnley 1:0. O jediný gól duelu sa tesne pred prestávkou postaral Bruno Fernandes.

Súboj medzi Crystal Palace a FC Fulham sa napriek viacerým šanciam na oboch stranách skončil bezgólovou remízou.

Hráči Evertonu dokázali triumfovať na ihrisku Brentfordu 3:1. Hosťom sa prvýkrát v sezóne podarilo získať tri body a dostať sa z pásma zostupu. Domáci prehrali druhýkrát za sebou a sú na 12. pozícii.

Načítavajú sa športové výsledky...
Talentovaní futbalisti, ktorí nesplnili očakávania Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Zranenia, problémy so životosprávou,...
debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #Erling Haaland