Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Som obetný baránok a to nie je fér! Mladý Angličan má už dosť vysedávania na lavičke Manchestru United

Anglický futbalový útočník Jadon Sancho sa považuje za obetného baránka, keď ho tréner Erik ten Hag nezaradil na súpisku pre nedeľňajší zápas Manchestru United v Premier League na pôde londýnskeho Arsenalu.

04.09.2023 18:43
3. Jadon Sancho Foto: ,
Jadon Sancho.
debata (1)

„Red Devils“ prehrali 1:3 a po súboji hlavný kouč absenciu reprezentanta zdôvodnil jeho výkonmi na tréningoch.

„V Manchestri United je potrebné každý deň istú úroveň a my si potom môžeme vyberať hráčov v prednej línii. A pre tento zápas sme ho nevybrali,“ uviedol Ten Hag.

Mladý futbalista na sieti X reagoval, že počas týždňa „absolvoval dobré tréningy“ a nedovolí, aby „ľudia hovorili veci, ktoré sú úplne nepravdivé“.

1 Messi, Ronaldo Čítajte viac Najťažší súper? Ronaldo a Messi uviedli po jednom mene. Nedal mi dýchať ani na sekundu, priznal Portugalčan

„Myslím si, že za mojou absenciou v zápase sú iné dôvody. Už dlhší čas som obetný baránok a to nie je fér!“ napísal Sancho.

"Chcem iba to, aby som hral futbal s úsmevom na tvári a mohol pomáhať tímu.

Rešpektujem všetky rozhodnutia realizačného tímu, v klube hrám s fantastickými futbalistami a som za to vďačný. Uvedomujem si, že každý týždeň je boj a ja budem bojovať."

Jadon Sancho prišiel na Old Trafford v roku 2021 z nemeckej Borussie Dortmund. Za United odohral zatiaľ 82 súťažných duelov a pripísal si v nich 12 presných zásahov. V minulej sezóne skóroval sedemkrát.

Tragédia 1958. United na tento deň nikdy nezabudnú Fotogaléria - 9 fotiek Všetky fotky
Pri tragédii lietadla s hráčmi Manchestru...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Jadon Sancho