Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Najťažší súper? Ronaldo a Messi uviedli po jednom mene. Nedal mi dýchať ani na sekundu, priznal Portugalčan

Obaja patria medzi najlepších futbalistov v dejinách. Argentínčan Lionel Messi a Portugalčan Cristiano Ronaldo sú v každom zápase pre súperov obrovskou hrozbou. Kto však robil v ich kariére najväčšie problémy im?

30.08.2023 14:58
1 Messi, Ronaldo Foto: ,
Cristiano Ronaldo a Lionel Messi.
debata

"Vždy musíte byť pripravený na tvrdé súboje a na to, že sa okolo vás bude pohybovať viac hráčov, ktorí vám budú sťažovať vašu prácu.

Pablo Maffeo z Girony bol jedným z hráčov, ktorý má dokázal dokonale sledovať a komplikovať mi moje úlohy. Bránil ma asi najlepšie zo všetkých súperov," priznal Messi, ktorého citoval Sport Bible.

Tomáš Suslov Čítajte viac Nespáchal som vraždu ani som nebol opitý, vysvetľuje Suslov. Rysuje sa jeho prestup do Slovana, belasí odleteli do Limassolu bez Weissa

Messiho rival zo španielskej La Ligy Cristiano Ronaldo pôsobil vo svojej kariére aj v anglickej Premier League či talianskej Serie A.

Portugalčan, ktorý aktuálne hráva v Saudskej Arábii, priznal, že jeho najťažším súperom bol Angličan Ashley Cole.

„V Anglicku som s ním absolvoval mnoho tvrdých súbojov v priebehu rokov. Nedovolil mi dýchať ani na sekundu. Hralo sa proti nemu veľmi ťažko. Bol to silný a rýchly protivník,“ opísal Ronaldo anglického obrancu.

Duel Messiho proti Ronaldovi v Rijáde Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi pri rozcvičke pred prípravným...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi