Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rekordná suma! Paríž sa ťapol po vrecku a priviedol k Škriniarovi hviezdu Bundesligy

Francúzsky futbalista Randal Kolo Muani zamieril v závere letného prestupového okna z Eintrachtu Frankfurt do Paríža Saint-Germain.

02.09.2023 07:18
Randal Kolo Muani Foto:
Randal Kolo Muani je novou posilou PSG.
debata

Pár hodín pred jeho vypršaním to pritom vyzeralo, že plánovaný prestup 24-ročného útočníka do tímu úradujúceho francúzskeho majstra stroskotal.

Podľa informácií agentúry DPA sa kluby nedokázali dohodnúť na podmienkach transferu. Napokon sa situácia zvrtla, Parížania navýšili ponuku a Kolo Muani odchádza do metropoly Francúzska za odstupné 95 miliónov eur. Ide o rekordnú transferovú sumu v histórii klubu z Frankfurtu.

Vladimír Weiss Čítajte viac Spartak postúpil vďaka šťastiu a rarite. Slovanu chýbalo trnavské srdce, potrebuje inventúru. Tréner Weiss? Pohráva sa s myšlienkou na odchod

Kolo Muani napriek platnej zmluve s Eintrachtom trval na svojom odchode do PSG, kde pôsobí aj slovenský obranca Milan Škriniar, a bez povolenia vynechal aj tímový tréning. Nefiguroval preto v nominácii na štvrtkový odvetný zápas play off Európskej konferenčnej ligy proti Levski Sofia.

Do nemeckého klubu prišiel vlani z Nantes, v 50 zápasoch strelil 26 gólov a pridal 17 asistencií.

Platy futbalistov Paríža St. Germain Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Pozrite si ročné platy futbalistov Paríža St....
debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž Saint-Germain #Randal Kolo Muani