Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Musia siahnuť hlboko do vrecka. Paríž stanovil cenovku na Brazílčana Neymara

Podľa španielskeho denníka AS informoval brazílsky útočník Neymar vedenie Paríža St. Germain, že chce v lete opustiť klub a chce sa vrátiť do FC Barcelona.

09.08.2023 15:33
Neymar Foto: ,
Neymar sa naposledy objavil na trávniku 20. februára v zápase proti Lille, v ktorom si poranil členok. Po následnej operácii sa sezóna pre neho skončila.
debata

Rovnaký denník uviedol, že parížsky klub povedal nespokojnému Brazílčanovi, že ho nepredá za menej ako 150 miliónov eur. Katarskými majiteľmi ovládaný francúzsky majster je otvorený aj možnosti hosťovania, keďže v takom prípade by ušetril nemalé peniaze na Neymarovom plate.

Práve forma hosťovania by mohla otvoriť dvere jeho opätovnému návratu do Barcelony po šiestich rokoch. Práve z Katalánska totiž odišiel do metropoly francúzska za rekordných 222 miliónov eur.

Klub, ktorý v prvý júlový deň posilnil kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie, tak zrejme príde o svoj kompletný útočný trojzáprah.

Árni Frederiksberg Čítajte viac Tornádo z Klaksvíku. Od ôsmej do štvrtej predáva pizzu, po večeroch vyčíňa v Lige majstrov

Lionel Messi už strieľa góly za Inter Miami v Spojených štátoch, Kyliana Mbappého vyradili z A-mužstva a nemôže už ani trénovať s prvým tímom v akadémii v Poissy. No a teraz sa chystá „zdupkať“ aj Neymar.

Brazílčan je údajne nešťastný v parížskom klube od mája, keď pred jeho domom protestovali nespokojní fanúšikovia. Dôvodom vtedy bolo vypadnutie v osemfinále Ligy majstrov a nevýrazná hra v zápasoch najvyššej súťaže.

V prípade, ak Mbappe a Neymar opustia PSG už v priebehu leta, respektívu nebudú obliekať dres klubu, jeho šance na obhajobu titulu v Ligue 1 budú vážne ohrozené.

Krásne partnerky hviezdnych svetových futbalistov Fotogaléria - 61 fotiek Všetky fotky
Medzi najslávnejšie futbalové páry sme zaradili...
debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #fc barcelona #Paríž St. Germain